Ricky Gervais’ After Life is back!

After Life is back

After Life is back! Nou bijna dan. Nog een paar weekjes wachten want op 24 april kan je alle afleveringen van de Ricky Gervais show After Life weer heerlijk bingen op Netflix. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer van dit tweede seizoen.

After Life speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt het verhaal van Tony (Ricky Gervais); een schrijver voor de plaatselijke krant wiens leven helemaal overhoop werd gegooid nadat zijn vrouw is overleden aan kanker…In het tweede seizoen zien we Tony, die nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn overleden vrouw, een poging doen om een betere vriend te worden voor de mensen om hem heen. Zij hebben immers allemaal hun eigen problemen en die worden alleen maar erger wanneer de lokale krant opgeheven dreigt te worden.

After Life is een Netflix Original serie van Derek Productions. De zesdelige serie is geschreven en geregisseerd door Ricky Gervais. Mocht je seizoen 1 van After Life nog niet gezien hebben, kan je deze op Netflix kijken. De serie kijk je zo achter elkaar weg en zit vol zwarte humor en emotie. Als er een serie was die je doet lachen en huilen tegelijk, is dit ‘m. Wij kunnen dus niet wachten op het tweede seizoen.

De komiek maakte eerder series als The Office en Extras. Op Netflix kun je ook verschillende stand ups van Gervais kijken. Een echte aanrader voor liefhebbers van zijn humor!

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook