Zwartkomische Netflix Original serie Dead to Me in mei te zien

Dead to Me

Zin in een nieuwe komedie? Vanaf 3 mei kunnen we dan op Netflix kijken naar Dead to Me met Christina Applegate en Linda Cardellini. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische vrije geest die onlangs haar eigen tragische verlies heeft geleden. Wanneer de twee vrouwen elkaar ontmoeten, worden ze onwaarschijnlijke vriendinnen, ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden. Maar terwijl ze elkaar vinden onder het genot van flessen wijn, koekjes en een gedeelde affiniteit voor The Facts of Life, probeert Judy wanhopig Jen te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen.Christina Applegate kennen we onder meer uit Married with Children, Linda Cardellini was jarenlang onderdeel van de ER- cast en was laatst te zien in Green Book, dan de Oscar won voor de beste film van 2018. Een andere grote naam die in de serie te zien is, is James Marsden. Hem kennen we uit onder meer The Best of Me, The Notebook en Westworld.

Dead to Me is gecreëerd door Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy) en is een verslavende zwarte komedie die duikt in de pijnlijke, ongefilterde wateren van verdriet, verlies en vergeving.


© Alles over Series

Lees ook