Filmopnames Netflix- serie ‘Sense8’ zijn begonnen

Sense8 eindigde in het tweede seizoen met een cliffhanger maar de serie kreeg van Netflix geen derde seizoen. Maar er komt voor de fans wel een conclusie met een film en de opnames daarvan zijn van start gegaan!

Lana en Lily Wachowski, die ook de eerdere seizoenen maakten, zullen de serie afronden met een film. Acteur Miguel Angel Silvestre, die de rol van Lito speelt, deelde op zijn Instagram dat de opnames van start zijn. Hij plaatste op een foto van het script van de film, samen met het onderschrift “Ilá vamos! There we go!” Op het script stonden meerdere locaties namelijk: Berlijn, Brussel, Parijs en Napoli. Het lijkt er dus op dat de opnames in ieder geval daar zullen plaats vinden voor zijn personage.

De reden dat er geen derde seizoen kwam, waren de enorme kosten die gepaard gingen bij het maken van deze serie. Er werd in 16 verschillende steden gefilmd en afleveringen kosten per stuk al zo een 9 miljoen dollar. Maar met de film zullen de fans in ieder geval closure krijgen en weten hoe het met alle personages afloopt.
© Alles over Series

Lees ook