Nieuw op Netflix in oktober

Netflix series in oktober

Veel van ons hebben de laatste tijd extra veel Netflix gekeken. Zeker nu het weer buiten ineens zo slecht is. Dus dan is het des te fijner dat er weer nieuw aanbod wordt toegevoegd. Lees hier welke Netflix series in oktober te zien zullen zijn.

Emily in Paris, seizoen 1 vanaf 2 oktober
De makers van Beverly Hills 90210 en Sex and the City hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe romantische dramaserie. Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt hierin haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Eenmaal aangekomen blijkt de baan niet helemaal zoals gedacht, maar Emily laat zich niet uit het veld slaan.

Netflix series in oktoberThe Haunting of Bly Manor, vanaf 9 oktober
Horrorfans opgelet. Netflix brengt na twee jaar eindelijk het vervolg op The Haunting of Hill House uit. In The Haunting of Bly Manor denkt een jonge vrouw dat haar twee oppaskinderen geesten zijn. Of dat zo is? Kijken natuurlijk de 9e! The Haunting of Bly Manor verschijnt op 9 oktober op Netflix.

Star Trek: Discovery seizoen 3, wekelijks vanaf 16 oktober
In het derde seizoen van Star Trek: Discovery wordt een flinke tijdsprong gemaakt van 930 jaar! Het gaat niet goed met de Federation en daarom zou dit seizoen draaien om herstel.

Netflix series in oktober

The Alienist: Angel of Darkness, vanaf 22 oktober
Na tweeënhalf jaar krijgen fans van The Alienist eindelijk antwoorden op al hun vragen. In het aankomende tweede seizoen gaat het wonderlijke drietal opnieuw op zoek gaan naar antwoorden. Zo doen ze er alles aan om de ontvoerde dochter van de Spaanse ambassadeur op te sporen. Een kat-en-muis-spelletje ontstaat met een gevaarlijke moordenaar.


© Alles over Series

Lees ook