Nieuwe beelden van derde seizoen van ‘The Crown’

seizoen 3 van The Crown

Het is bijna zover! Nog een paar weken en we kunnen seizoen 3 van The Crown gaan bingen. Om ons warm te maken, is er nu een nieuwe trailer die je hieronder kunt kijken.Het nieuwe seizoen maakt een sprong in de tijd en dat betekent dat de serie ook allemaal nieuwe acteurs heeft die passen bij de leeftijd van de personages. Onder meer Oscarwinnares Olivia Colman zal het komende seizoen te zien zijn in de rol van Queen Elizabeth.

In het derde seizoen van The Crown maakt een nieuweling zijn opwachting op Downing Street terwijl Queen Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. Het is de tijd van Koude Oorlog paranoia, het jetset leven en de razendsnelle ontwikkeling binnen de ruimtevaarttechniek. De uitbundigheid van de jaren ‘60 en de kater van de jaren ‘70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld.

The Crown is geschreven door Peter Morgan. De cast bestaat naast Olivia Colman uit Helena Bonham Carter als prinses Margaret, Tobias Menzies als The Duke of Edinburgh, Josh O’Connor als prins Charles, Erin Doherty als prinses Anne, Ben Daniels als Lord Snowdon, Jason Watkins als premier Harold Wilson en Charles Dance als Lord Mountbatten.

Het derde seizoen van The Crown is vanaf zondag 17 november wereldwijd op Netflix te zien. Het eerste en tweede seizoen van The Crown is reeds te zien op Netflix.


© Alles over Series

Lees ook