‘Stranger Things’ voegt drie nieuwe personages toe aan Hawkins

Het derde seizoen van Stranger Things krijgt er in ieder geval drie nieuwe personages bij

Het duurt misschien nog even voor we weer kunnen genieten van Stranger Things, maar er is wel nieuws rond de serie! Het derde seizoen van Stranger Things krijgt er in ieder geval drie nieuwe personages bij: burgemeester Larry Kline, Bruce en Patricia Brown. Tenminste, voorlopig gaat het om drie nieuwe rollen. Het is nog niet bekend welke acteurs de rollen op zich gaan nemen.

Hieronder kun je meer lezen over de personages!

Burgemeester Larry Kline: Een klassiek voorbeeld van een burgemeester uit de jaren tachtig. Met een wat gladde politieke stijl wordt de burgemeester enkel gedreven door zijn eigen belangen. Het moet gaan om een man van tussen de veertig en zestig jaar.Bruce: Wordt omschreven als een zeer ethische en integere verslaggever in Hawkins. Qua uiterlijk moet het een vijftiger zijn met een iets te dikke buik. Eigenlijk gewoon een beetje een sloddervos.

Patricia Brown: Patricia Brown moet de rol vertolken van de lieve oudere mevrouw in de buurt. Het moet gaan om vrouw van in de zeventig die vooral in de weer is met haar tuin en de kinderen van adviezen voorziet. Het is nog maar de vraag of deze mevrouw wel zo lief is als ze van de buitenkant lijkt.

Ondanks dat het gaat om bijrollen is het gezien seizoen 2 niet ondenkbaar dat de nieuwe personages een grotere rol wordt toebedeeld dan nu wordt aangegeven. In het vorige seizoen kreeg Hawkins er flink wat nieuwe bewoners bij, die het verhaal behoorlijk hebben beïnvloed. Toch zou ook in het derde seizoen de focus blijven liggen op het vriendengroepje met Mike, Dustin, Lucas, Will en Eleven in de hoofdrol. En natuurlijk ook hun families en chef Jim Hopper.

The Duffer Brothers, de makers van de serie, kregen na het tweede seizoen nogal wat kritiek te verduren vanwege gebrek aan originaliteit. De succesformule van het eerste seizoen met de monsters en nostalgische effecten werd alleen maar aangedikt, maar ondanks de vele nieuwe personages was er nog veel kritiek vanwege gebrek aan vernieuwing. Aan Matt en Ross Duffer de taak om het derde seizoen weer net zo spectaculair te maken als het eerste seizoen. De opnames starten in april en het derde seizoen zal waarschijnlijk vanaf het voorjaar in 2019 te zien zijn op Netflix.

Door: Rick van de Lustgraaf
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook