Nieuw op Netflix in oktober 2021

oktober 2021 op Netflix

Ben je op zoek naar een aantal nieuwe Netflix tips? Lees dan hier wat er in oktober 2021 nieuw op Netflix verschijnt!

Seinfield seizoen 1 t/m 9
Vanaf 1 oktober
Deze komedieserie draait om het leven van Jerry Seinfeld, zijn buurman Kramer, zijn beste vriend George en zijn ex-vriendin Elaine. Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht. Seinfeld was in de jaren negentig de meest populaire komedie. Zou deze serie door Netflix dezelfde nieuwe fanschare krijgen als Friends dat kreeg? Bekijk hieronder de trailer.Misfit: De Serie
Vanaf 16 oktober
Misfit: De serie vervolgt de drie Misfit-films, die gaan over buitenbeentjes op een school. Het allernieuwste schoolhoofd wil dat de schoolmusical niet doorgaat, maar de misfits willen er wel mee doorgaan en oefenen in het geheim. Bekijk hieronder de trailer.

On My Block seizoen 4
Vanaf 4 oktober
In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. Bekijk hieronder de trailer.

Sexy Beasts seizoen 2
Vanaf 7 oktober

You seizoen 3
Vanaf 15 oktober
Onze favoriete stalker serie is terug met een nieuw seizoen! Joe, de geniale bedrijfsleider van een boekenwinkel, valt als een blok voor Beck. Hij begint echter al snel creepy trekjes te vertonen. Bekijk hieronder de trailer.

Locke & Key seizoen 2
Vanaf 22 oktober
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke naar hun voorouderlijk huis. Maar in Keyhouse is van alles aan de hand. Bekijk hieronder de trailer.

Andere leuke series om vanaf oktober 2021 op Netflix te kijken zijn:

MAID, S1 (1 oktober)
Paik’s Spirit, S1 (1 oktober)
Upcoming Summer (3 oktober)
The Five Juanas, S1 (4 oktober)
Baking Impossible, S1 (6 oktober)
Love Is Blind: Brazil, S1 (6 oktober)
My Name, S1 (15 oktober)
Little Things, S4 (15 oktober)
Sex, Love & Goop, S1 (21 oktober)
Insiders, S1 (21 oktober)
Life’s a Glitch with Julien Bam, S1 (21 oktober)
Inside Job, S1 (22 oktober)
Dynasty (seizoen 4) – 22 oktober
The Office (seizoen 1 t/m 9) – 23 oktober

 


© Alles over Series

Lees ook