Eerste trailer van Netflix Original serie Away

Netflix Original serie Away

De Netflix Original serie Away is vast en zeker eentje die alvast op je kijklijstje kan. Hierin is tweevoudig Oscarwinnares Hilary Swank te zien als een Amerikaanse astronaut die de eerste internationale missie naar Mars leidt.

De Netflix Original serie Away is een spannend en emotioneel verhaal over wat we als mens kunnen bereiken en de persoonlijke offers die we hiervoor moeten brengen. Bekijk hieronder de trailer.De Amerikaanse astronaut Emma Green bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man en tienerdochter haar thuis meer dan ooit nodig hebben…

Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken.

Hilary Swank zal in de serie de rol van Emma Green spelen. Je kent Swank onder meer voor haar Oscarwinnende rollen in Boys don’t cry en Million Dollar Baby van Clint Eastwood. Ze was ook te zien in het romantische drama P.S. I Love You. Naast haar is Josh Charles te zien als haar echtgenoot. Charles speelde eerder onder meer in The Good Wife. Away wordt gemaakt door Andrew Hinderaker. Eerder werkte hij aan Pure Genius en Penny Dreadful.

De Netflix Original serie Away is vanaf 4 september te zien op Netflix.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook