Nieuw op Amazon Prime Video in mei

mei op Amazon Prime Video

Ook op Amazon Prime Video komt er veel aanbod bij komende maand. Lees hier welke series je in mei op Amazon Prime Video mag verwachten!

1 mei: Upload
Van de schrijver van The Office komt een nieuwe comedyserie, die ditmaal over het virtuele hiernamaals gaat. Upload speelt zich af in de toekomst waar mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar een hiernamaals naar keuze. De serie volgt een app-ontwikkelaar, Nathan Brown (Robbie Amell), die na een ongeluk met een zelfrijdende auto in het ziekenhuis belandt en heel erg snel zijn lot moet bepalen. 

8 mei Dispatches From Elsewhere
De tien uur durende anthologieserie gaat over vier gewone mensen die het gevoel hebben dat er iets mist in hun leven, maar daar niet helemaal de vinger op kunnen leggen. Het gevarieerde viertal wordt bij toeval – of misschien is het wel zo bedacht – bij elkaar gebracht door een puzzel in het alledaagse leven. Als ze de mysterieuze Dispatches From Elsewhere uitdagingen beginnen te accepteren, komen ze erachter dat het mysterie misschien wel dieper reikt dan dat ze zich hadden voorgesteld, en worden hun ogen geopend voor een wereld vol mogelijkheden en magie.

15 mei: The Last Narc
The Last Narc vertelt het verhaal van voormalige kartel insiders die schokkende details onthullen over de beruchte moord en ontvoering van DEA-agent “Kiki” Camarena. Door middel van nooit eerder vertoonde interviews zal deze vierdelige docuserie, die op 15 mei te zien is, het verhaal ontrafelen van Camarena, het drugskartel dat hij infiltreerde, en special agent Hector Berellez die alles riskeerde om de waarheid te ontdekken.
De krachtige getuigenis van Berellez verschijnt naast die van Camarena’s dappere weduwe, evenals die van drie insiders van het Guadalajara-kartel. Deze mannen waren corrupte Jalisco politieagenten die, ten tijde van Camarena’s moord, de lijfwachten waren van de legendarische drugsbaronnen Rafael Caro Quintero en Ernesto Fonseca Carrillo. Uiteindelijk werden ze informanten voor Berellez en hielpen ze hem de meest beruchte moord van de War on Drugs te ontrafelen.

22 mei: Homecoming – seizoen 2
Het tweede seizoen van Homecoming komt met een nieuw mysterie en een nieuwe actrice, namelijk Janelle Monáe. Haar personage wordt wakker in een roeiboot die op een meer drijft, ze herinnert zich niet hoe ze daar gekomen is en ze weet niet eens wie ze is. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Dit bedrijf helpt mensen met soortgelijke problemen als die van haar. In het tweede seizoen verschijnt Stephan James in zijn rol als Walter Cruz. Hij herinnert zich dat er een nog verraderlijkere versie van het programma aan de gang is, net wanneer hij een nieuw leven probeert op te bouwen na de trauma’s van de oorlog en zijn behandeling bij het Homecoming Initiative. Hong Chau keert terug als Audrey Temple, de anonieme en ondergeschikte bij de Geist Group. Ze bevindt zich onverwachts een positie die zich aan de top van het bedrijf bevindt.

Voor het volledige aanbod films en series op Amazon Prime Video in Nederland kan je ook op de site van Streamwijzer kijken.


© Alles over Series

Lees ook