Drie Amazon Prime Video series met girl power

Prime Video series

Mocht je nog op zoek zijn naar een serie met sterke vrouwenrollen, heeft Prime Video een aantal aanraders. Wij zetten onze favoriete drie Prime Video series met een dosis girl power hier op een rij!Homecoming
In het eerste seizoen was het Julia Roberts die schitterde in de hoofdrol, in het tweede seizoen van Homecoming is dat een nieuwe actrice, namelijk Janelle Monáe. Haar personage wordt wakker in een roeiboot die op een meer drijft, ze herinnert zich niet hoe ze daar gekomen is en ze weet niet eens wie ze is. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Dit bedrijf helpt mensen met soortgelijke problemen als die van haar.

In het tweede seizoen verschijnt Stephan James in zijn rol als Walter Cruz. Hij herinnert zich dat er een nog verraderlijkere versie van het programma aan de gang is, net wanneer hij een nieuw leven probeert op te bouwen na de trauma’s van de oorlog en zijn behandeling bij het Homecoming Initiative. Hong Chau keert terug als Audrey Temple, de anonieme en ondergeschikte bij de Geist Group. Ze bevindt zich onverwachts een positie die zich aan de top van het bedrijf bevindt.

Prime Video Series

Little Fires Everywhere
Gebaseerd op de bestseller van Celeste Ng in 2017, volgt Little Fires Everywhere de verwevenheid van de bijna picture perfect Richardson-familie en een raadselachtige moeder en dochter die hun leven op het spel zetten. Het verhaal vertelt over de druk van geheimen, de aard van kunst en identiteit, de oerkracht van het moederschap en het gevaar om te geloven dat het volgen van de regels een ramp kan voorkomen.

De cast bestaat onder meer uit Reese Witherspoon als Elena Richardson, Kerry Washington als Mia Warren en Joshua Jackson als Bill Richardson. Wie Big Little Lies een goede serie vond, mag deze zeker niet overslaan!

Prime Video Series

Scandal
Scandal is een Amerikaanse dramaserie met Olivia Pope (Kerry Washington) in de hoofdrol. Olivia en haar team proberen het imago van de politieke elite te beschermen. Ze moeten ervoor zorgen dat al de geheimen en schandalen niet bekend worden voor de buitenwereld. Haar team bestaat uit Harrison Wright (Columbus Short), advocaat Abby Whelan (Darby Stanchfield), detective Huck Finn (Guillermo Diaz), een hacker met een duister verleden bij een geheime militaire organisatie en nieuweling Quinn Perkins (Katie Lowes). Alle zeven seizoenen zijn beschikbaar op Prime Video.


© Alles over Series

Lees ook