Trailer: ‘La Casa de Papel’ part 3

La Casa de Papel part 3

La Casa de Papel part 3 komt op 19 juli naar Netflix en we kunnen alvast een beetje zien wat we daar mogen verwachten in de officiële trailer van het nieuwe deel. Bekijk deze hieronder.

Nadat de professor verdwijnt met een miljard euro van de FNMT, krijgt hij in La Casa de Papel part 3 een telefoontje: een van de leden van de band is gevangen genomen. De enige manier om hem te redden en de geheime verblijfplaats van de anderen te beschermen, is om ze allemaal weer bij elkaar te brengen om een nieuwe overval uit te voeren, de grootste overval ooit.In het nieuwe deel spelen ook nieuwe cast members mee, zoals Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri, Fernando Cayo en Rodrigo de la Serna.

La Casa de Papel werd de meest bekeken niet-Engelstalige serie, toen part 1 en 2 exclusief en wereldwijd beschikbaar werden op Netflix in 2018. De serie is geproduceerd door Vancouver Media. Netflix heeft recent ook bekend gemaakt dat ze een algemene deal hebben gesloten met de maker van de serie, Álex Pina.

Heb je de serie nog niet gezien en wil je weten waarom deze de moeite waard is? Lees dan dit artikel van ons met tien redenen waarom deze aan je kijklijstje zou moeten worden toegevoegd.


© Alles over Series

Lees ook