‘The Twilight Zone’ krijgt een reboot

The twilight zone reboot

The Twilight Zone was een legendarische science fiction serie uit de jaren ’50 en ’60 van Rod Serling. Twee keer eerder was er al een revival en de laatste jaren werd al meerdere keren geopperd dat er een nieuwe serie van moest komen, maar een reboot bleef uit. Dat is… tot nu!


The Hollywood Reporter meldt namelijk dat een nieuwe reboot in de maak is. Get Out- schrijver/regisseur Jordan Peele zal ermee aan de slag gaan. Marco Ramirez, die eerder Daredevil en Sons of Anarchy maakte, zal showrunner worden.

De originele serie liep vijf seizoenen op CBS vanaf 1959. In 1985 was er een revival van drie seizoenen en in 2002 keerde de serie terug voor één seizoen. Uitgangspunt bleef hetzelfde dat in elke aflevering een ander verhaal werd verteld. Deze verhalen staan bekend om hun vaak beangstigende en/of onverwachte einde. The Twilight zone staat bekend om zijn vele gastrollen. Zo deden onder andere Charles Bronson, Carol Burnett, Robert Duvall, een erg jonge Ron Howard en een zelfs jongere Bill Mumy, Buster Keaton, Jack Klugman, Cloris Leachman, Lee Marvin, Burgess Meredith, Elizabeth Montgomery, Agnes Moorehead, Suzy Parker, Robert Redford, Don Rickles, Mickey Rooney, Telly Savalas, William Shatner, Peter Falk, Danny Kaye en Dick York mee in de serie.Het is nog niet duidelijk of het hier zal gaan over een compleet seizoen dat in een keer wordt besteld, of dat er eerst alleen een pilot wordt gemaakt.

Bron beeld: Moviefeed


© Alles over Series

Lees ook