Teaser van spin- off ‘Grey’s Anatomy’

https://youtu.be/xvaCwd6it8A

We wisten al langer dat er een Grey’s Anatomy spin- off zou komen maar verder is er weinig info over vrijgegeven. Maar nu is dan toch eindelijk bekend over deze serie dankzij de eerste teaser die je hierboven kunt bekijken.

De titel van de serie zal Station 19 worden. Dat verwijst naar het nummer van de brandweerkazerne waar alle actie en persoonlijke drama’s zich in zullen afspelen. Deze heet voluit Seattle Fire Station 19. Er is ook al bekend gemaakt, dat de eerste aflevering heel wat moeite zal doen om duidelijk te maken hoe belangrijk dit nummer is. Hieronder kun je de eerste teaser alvast bekijken.

Eerder gingen er al geruchten de ronde over de titel. Zo waren er geruchten dat de serie Blaze Anatomy of Fire and Fury zou gaan heten. Niet gek natuurlijk gezien de setting in een brandweerkazerne.Station 19 zal Ben Warren (Jason George) volgen wanneer hij het bekende Grey Sloan Memorial Hospital verlaat om zijn droom na te jagen van brandweerman. Uiteraard gaat deze nieuwe baan gepaard met veel actie. Maar Ben moet wel onderaan de ladder beginnen. Hij moet weer helemaal opnieuw beginnen met het opbouwen van een carrière.

In de serie zullen naast George onder meer Jaina Lee Ortiz, Grey Damon, Barrett Doss en Alberto Frezza te zien zijn. De Grey’s Anatomy spin- off begon afgelopen jaar met de opnames en zal vanaf 22 maart op tv te zien zijn in Amerika.


© Alles over Series

Lees ook