Grey’s Anatomy

 • Met: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, Patrick Dempsey
 • IMDB Rating: 7.6
 • Alles over Series cijfer: 7.6
 • Te zien op: Net5

 • Grey’s Anatomy is al jaren dé topserie met wereldwijd miljoenen fans! In dit medisch drama volg je het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Hoe gaan ze om met hun patiënten en met elkaar?

  Het verhaal gaat over Meredith Grey, een assistent chirurgie in het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle, Washington.

  Grey’s Anatomy volgt de levens van chirurgisch stagiairs en assistent-chirurgen in het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital, die hun training naar volleerde chirurgen voltooien met hulp van hun mentors. Elke aflevering begint en eindigt met een voice-over van Meredith Grey of een ander hoofdpersonage.  Meredith Grey, Cristina Yang, George O’Malley, Izzie Stevens en Alex Karev staan in het eerste seizoen onder toezicht van assistent-chirurg Miranda Bailey. Meredith beleeft een one night stand met neurochirurg Derek Shepherd, bijgenaamd McDreamy. Hij blijkt echter getrouwd met eveneens een arts. Het eerste seizoen draait om de affaire en of McDreamy en Meredith een relatie zullen krijgen, terwijl de jonge artsen worden opgeleid en van alles meemaken in het ziekenhuis.

Beelden


 
 

 

Lees ook