Deze week nieuw op Videoland – 4 tot 10 juni

Vanaf deze week kunnen we weer detective spelen bij de eerste twee seizoenen van NCIS: New Orleans en smikkelen bij het eerste seizoen van Temptation Island VIPS, want deze zijn vanaf nu beschikbaar op Videoland. Ook lanceert de streamingsdienst van RTL in één keer alle acht seizoen van Desperate Housewives. Dat belooft uren vol geheimen, misdaad en mysteries. Welke series zijn er vanaf deze week nog meer te zien op Videoland?

Younger – seizoen 5

Vanaf 6 juni, elke woensdag een nieuwe aflevering

In de sitecom Younger volgen we het leven van veertiger Liza Miller die na een scheiding en de verhuizing van haar dochter ineens in een leegte terecht komt. Vanwege de gokverslaving van haar ex-man zit ze daarnaast ook nog eens in de financiële problemen. Ze trekt daarom in bij een vriendin en gaat op zoek naar een baan. Vanwege haar leeftijd stuit ze in haar banenjacht op allerlei vooroordelen. Nadat ze Josh ontmoet in een café, die denkt dat ze net als hij zesentwintig is, besluit Liza aan een tweede leven te beginnen. Vanaf dat moment doet ze zich voor als zesentwintigjarige. Haar plan werkt en ze krijgt een baan. Ook raakt ze bevriend met een jonge vrouw (Hilary Duff) die haar meesleurt in het leven van haar nieuwe ‘leeftijdsgenoten’.Desperate Housewives, seizoen 1 tot en met 8

Vanaf 4 juni

Wat valt er nog te zeggen over de met een Emmy en Golden Globe bekroonde serie als Desperate Housewives? Videoland verwend haar kijkers met acht seizoen van de serie vol geheimen, misdaden en mysteries in een keer! Bedenker Marc Cherry kwam met het idee voor de serie over de vriendinnen uit een Amerikaanse buitenwijk na het zien van de film American Beauty en een gesprek met zijn eigen moeder.

ABC/DANNY FELD

 

Verder nieuw op Videoland:

  • Temptation Island VIPS, seizoen 1. Vanaf 7 juni, elke donderdag een nieuwe aflevering.
  • Kinderen Geen Bezwaar, seizoen 2. Vanaf 8 juni.
  • NCIS: New Orleans, seizoen 1 en 2. Vanaf 8 juni.

Geschreven door: Britt Henneken

Beeld: ABC/DANNY FELD, Tv Land

 


© Alles over Series

Lees ook