Nieuw op Videoland in mei

mei op Videoland

Ben je benieuwd welke series er in mei op Videoland te zien zullen zijn? Hieronder volgt het overzicht!

Future Man- seizoen 3
Te zien vanaf: 2 mei
Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum. Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert. Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas verslaat, wordt hij bezocht door de ‘fictieve’ personages van het spel, Tiger en Wolf. Zij bewijzen dat ze allemaal echte krijgers zijn die teruggestuurd zijn uit een verwoeste toekomst met de taak hem te rekruteren om de mensheid te redden van een dodelijke invasie van een superras. Seizoen 1 en 2 zijn al te zien op Videoland, daar komt in mei seizoen 3 bij.Scandal

Scandal- seizoen 1 t/m 5
Te zien vanaf: 4 mei
Olivia Pope, ex-media-adviseur van de Amerikaanse president, is een gerespecteerde pr-goeroe die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Olivia hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal achter zich te kunnen laten. Alle seizoenen zijn vanaf 4 mei weer te zien!

Surviving Escobar
Te zien vanaf: 6 mei
Na de ondergang van Pablo Escobar moet zijn rechterhand zich staande zien te houden in de gevangenis. Surviving Escobar was in Nederland eerder te zien op Netflix, dat de serie inmiddels heeft verwijderd.

Callboys- seizoen 1 t/m 2
Te zien vanaf: 9 mei
Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen.

For us
Te zien vanaf: 21 mei
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan. Terwijl hij in de gevangenis zat, werd hij een erkend advocaat en hielp hij de onrechtmatige veroordelingen van twintig van zijn medegevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees.

Bull

Bull- seizoen 3
Te zien vanaf: 26 mei
Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor.

 

 


© Alles over Series

Lees ook