Teri Hatcher sluit terugkeer ‘Desperate Housewives’ uit

serie Desperate Housewives

Desperate Houswives– fans zien zouden natuurlijk ook graag nog een seizoen van de serie zien. Maar die kans is nu bijzonder klein geworden! Een reis terug naar Wisteria Lane zal namelijk volgens hoofdrolspeelster Teri Hatcher niet meer gebeuren. Zij heeft laten weten dat de serie Desperate Housewives “absoluut” niet terugkeert met een nieuw seizoen.

Vanaf 2004 was het melodrama van ABC acht seizoenen te bewonderen. Desperate Housewives werd een enorme hit dankzij het indrukwekkende acteerwerk van de cast en spannende/romantische/komische verhaallijnen. De serie draaide om vier huisvrouwen in een nasleep van de zelfmoord van hun beste vriendin. Hatcher, Marcia Cross, Eva Longoria en Felicity Huffman speelden de hoofdrollen in de serie. Naast hen waren er rollen weggelegd voor bekende gezichten als Nicolette Sheridan, Vanessa Williams en Brenda Strong.Fans werden geconfronteerd met een cliffhanger in de allerlaatste aflevering van het achtste seizoen. Hierdoor bleven ze hoop houden op een terugkeer. Maar tot grote teleurstelling van de fans heeft Hatcher hun kleine beetje hoop weggenomen. Het idee van een terugkeer wordt door haar omvergeworpen in het Britse praatprogramma  Loose Women. De actrice verdedigde ooit het idee van een film als een “beloning” voor de fans, maar het lijkt erop dat we de dames op dit punt voorgoed achter ons moeten laten.

De serie zat vol met bitchy verhaallijnen en catfights, maar ook achter de schermen hielden de dames het soms niet beschaafd. Sheridans publieke gevechten met bedenker en producent Marc Cherry leidde tot de dood van haar personage. En naar verluidt was de rest van de cast niet onder de indruk van het divagedrag van Hatcher. Iets soortgelijks zagen we laatst op social media ontvouwen rond de andere grote vrouwenserie uit die tijd: Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall konden zozeer niet meer door een deur dat een derde Sex and the City- film hierdoor in ieder geval zonder Cattrall zou worden als die al doorgaat.

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: ABC 


© Alles over Series

Lees ook