Deze series verschijnen in 2020 op Disney+

series in 2020 op Disney+

Disney+ groeit met enorme snelheden. De streamingdienst stijgt naar een tweede plek in de markt, achter Netflix. Maar om daar te komen werken ze hard aan hun repertoire met een nieuwe stroom series. Zo zal er voortgeborduurd worden op films van Marvel. Weten welke series je moet volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de Marvel Cinematic Universe en welke vervolgen er van de Disney classics verschijnen? Check hieronder welke series in 2020 op Disney+ te zien zijn!

1. Star Wars: The clone Wars (seizoen 7), februari
Disney+ zal in februari exclusief de zevenden en ook laatste seizoen van de geanimeerde serie brengen. Het seizoen zal 12 afleveringen tellen en volgt waarschijnlijk de Siege of Mandalore in de laatste dagen van de Clone Wars. De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van ‘Star Wars: Episode 2 – Attack of the Clones’ en ‘Star Wars: Episode 3 – Revenge of the Sith.2. The Mandalorian (seizoen 2), oktober 2020
Sinds de lancering van Disney+ bleek The Mandalorian de grootste successerie. Daarom niet geheel uit vreemde hoek, dat de streamingdienst dit jaar met een tweede serie komt. Over de inhoud is tot nu toe nog weinig bekend, zodra we meer weten verschijnt het natuurlijk op onze site!

3. The falcon and the Winter Soldier, augustus
Misschien heb je deze serie al voorbij horen komen, want de veel besproken komst van serie The Falcon and The Winter Soldier zal zich af spelen in het Marvel Cinematic Universe. Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame (watch out, kleine spoiler op komst!) zal de serie onder andere laten zien hoe Sam het stokje van Captian America overneemt. De serie zal 6 afleveringen tellen.

4. WandaVision, december
Ook deze serie zal zich af spelen in het Marvel Cinematic Universe, namelijk in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (film die verwacht wordt in 2021). De serie focust zich op Wanda Maximoff / Scarlet Witch en de terugkomst van Vision. Naar verluidt zal de rol van Scarlet Witch worden ingeluid in de serie, karakter komt ook voor in de nieuwe Doctor Strange-film.

Daarnaast zullen er dit jaar andere series uitkomen op Disney+ die je niet wil missen!

5. Dairy of a future president, 17 januari
Een 12-jarig Cubaans-Amerikaans meisje genaamd Elena zit op de middelbare school en wil dolgraag de toekomstige president van de Verenigde Staten worden.

6. Love, Simon, datum nog niet bekend
Na het succes van de gelijknamige film, zal het verhaal zich uitbreiden door niet alleen te focussen op het verhaal van Simon, maar ook van een nieuw karakter; Victor. Wanneer Victor als nieuweling op de middelbare school komt, heeft hij moeite met zich aanpassen en worstelt met zijn geaardheid. Hij komt Simon tegen, tussen de twee zal interactie zijn, maar voor de details zullen we toch echt moeten wachten op de serie.

7. Lizzie McGuire (seizoen 3), datum nog niet bekend
Meer dan 16 jaar na het einde van de bekende serie komt er eindelijk een nieuw seizoen! De serie zal het net als voorheen draaien om de hoofdpersoon Lizzie, die inmiddels in New York City woont en 30 jaar oud wordt. En natuurlijk wordt de rol van Lizzie vertolkt door Hilary Duff en zullen ook oude bekenden terug keren in dit seizoen.

8. Monsters at Work, datum nog niet bekend
De geanimeerde serie is een spin-off van Pixar’s Monsters, Inc. (2001). In de serie zal de periode van een aantal maanden na de film opgepakt worden. In de serie zal Tylor Tuskmon, de monteur in het facilitair team van Monsters, Inc. de main character zijn. Hij droomt ervan om net als zijn idolen te werken in het meest angstaanjagende team van het bedrijf.

De serie die niet dit jaar, maar in 2021 op de planning staat is Loki. Waarin de Noorse God Loki (gespeeld door Tom Hiddelston) door de tijd reist. Daarnaast gaan er al geruchten over nieuwe Marvel-reeksen die in ontwikkeling of pre-productie zitten, zoals She-Hulk, Hawkeye, Ms. Marvel, Moon Knight en de geanimeerde reeks What If?

Geschreven door: Lieske Pricker
Beeld: Disney


© Alles over Series

Lees ook