Sarah Paulson straks met nieuw gebit terug in ‘American Horror Story’

serie American Horror Story

Ryan Murphy, showrunner van de serie American Horror Story, is weer begonnen met het droppen van hints over seizoen 8. Tijdens een pers tour werd onder andere duidelijk dat ster-speelster Sarah Paulson weer een rol heeft in de spannende serie.

American Horror Story heeft ieder seizoen andere personages en een op zichzelf staand verhaal. Toch duiken een aantal hoofdrolspelers in meerdere seizoen op, wel vaak in een andere rol. Zo ook Sarah Paulson.



Maar dat is niet het enige wat de maker losliet. Hoogst waarschijnlijk mag Sarah Paulson binnenkort een afspraak maken bij de tandarts. Met de quote: “Sarah Paulson heeft heel veel zin in het beugel-systeem wat ze zal gaan dragen in seizoen 8.” hintte Ryan op een flinke uiterlijke verandering bij de actrice. Verder wil de maker nog niets zeggen over de obstakels die het karakter tegenkomt en het verdere verloop van seizoen 8.

Wel is duidelijk dat het aankomende seizoen heel anders wordt dan de voorgaande. Waar de show in vorige seizoenen vooral in het verleden plaats vond, wordt dat het volgende seizoen helemaal anders. Er wordt al druk gespeculeerd over de volgende woorden van Ryan Murphy: “Het vindt plaats in de nabije toekomst. Het heeft niks weg van iets wat je al eerder hebt gezien. Het is echt chilling.”

Genoeg fans kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen verschijnt. Maar Ryan geeft nog niet thuis wat betreft de opnamedagen en de releasedatum. Hij begrijpt de verwachtingen, maar totdat het script perfect is en iedereen gecast is, wordt er nog niks over naar buiten gebracht. Maar als we iets aan de vorige release data kunnen aflezen, zal ook dit seizoen weer in oktober verschijnen. Nog even afwachten dus!

Geschreven door: Romi Hootsmans
Beeld: Fox


© Alles over Series

Lees ook