Deze week op TV: 18 tot 24 december

Wil je weten welke series deze week op tv te zien zijn? Alles over Series heeft een aantal van de leukste tips voor je uitgelicht van Modern Family tot een Real Housewives– franchise.

Bones
Maandag om 22:45 op RTL8
Forensisch antropologe Temperance Brennan werkt samen met de FBI om mysterieuze moordzaken op te lossen. Vaak is het lichaam in slechte staat en zijn de analyses dus aan de hand van slechts botresten. De samenwerking tussen de antropologe en de FBI verloopt niet altijd even soepel maar als team slagen ze er bijna altijd weer in om de zaak op te lossen. In de serie komt veel forensisch onderzoek aanbod dat erg gedetailleerd is, waardoor de serie ergens wel een beetje lijkt op CSI: Crime Scene Investigation. Zeker een aanrader dus als je al fan bent van CSI!

Under the dome
Dinsdag om 00:10 op SBS 9
In het kleine Amerikaanse stadje Chester’s Mill houdt een grote koepel, die om onbekende reken om het plaatsje staat, de gemoederen flink bezig. Men weet niet waarvoor de koepel is en niemand kan het Chester’s Mill nog in of uit. Onder de bewoners van het stadje breekt al snel paniek uit. Enkele bewoners besluiten zelf op onderzoek uit te gaan om het mysterie op te lossen, met alle gevolgen van dien.

The Big Bang Theory
Dagelijks vanaf 18:00 op Veronica
Een lekkere luchtige comedy om na werk of school lekker op de bank te kijken! De vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Raj werken allevier bij het zelfde bedrijf. Ze zijn stuk voor stuk behoorlijk nerdy, spreken allerlei talen, lezen stripboeken en kijken sciencefictionfilms. Als de mooie blonde Penny tegenover het appartement van Sheldon en Leonard komt wonen is Leonard op slag verliefd. Hoe hoog het IQ van de vier ook mag zijn: de iets minder slimme Penny kan ze nog een hoop leren op sociaal gebiek.Modern Family
Dagelijks om 16:10 op Comedy Central
Als de deze serie nog niet kent, begin er dan aan! Deze comedy is hilarisch en daarnaast geschikt voor jong en oud. We volgen drie gezinnen die samen één grote familie zijn. Naast dat de gezinnen met elkaar wel eens onenigheid hebben loopt het binnen de gezinnen zelf ook niet altijd even soepel. De onderlinge verhoudingen zijn erg grappig en er komen een hoop herkenbare alledaagse thema’s aan bod.

Major Crimes
Zaterdag om 22:45 op Net 5
Toevallig de populaire serie The Closer gezien? Dan is Major Crimes echt wat voor jou! Deze misdaadserie is namelijk een spin-off van The Closer en gaat verder waar The Closer eindigde. Niet iedereen van de afdeling Major Crimes kan wennen aan het nieuwe afdelingshoofd Shannon Rayder en deze is dan ook hard aan het proberen vertrouwen te winnen. Men is ondertussen nog behoorlijk in shock van het plotse vertrek van haar voorganger Johnson.

How I met your mother
Dagelijks om 22:00 op Comedy Central
Een comedy om lekker onderuit bij op de bank te zitten! We volgen Ted Mosby en zijn vrienden uit New York. In het jaar 2030 vertelt Ted zijn kinderen hoe hij hun moeder ontmoette. We zien steeds de beelden van toen hij rond de 27 was en met zijn vrienden in New York woont. Tijdens de serie weten we nog niet wie nou daadwerkelijk de moeder van zijn kinderen is geworden. De vrienden hebben een hele hechte vriendschap en beleven alle dagelijkse dingen samen op een grappige manier.

The Real Housewives of Orange County
Zondag om 17:15 op RTL 8
Pak die popcorn er maar bij. De guilty pleasure van velen: realityseries. Hier dus eentje voor de liefhebber! We volgen zes ‘huis’vrouwen uit het pittoreske Californische Orange County met als centraal figuur Vicky. Net zoals bij de andere versies van ‘The Real Housewives’ is er geen enkel gebrek aan geld, kasten van huizen, dure auto’s en dure kleding. En natuurlijk niet te vergeten: een boel drama.

Without a Trace
Zaterdag om 23:35 op Net 5
Deze misdaadserie gaat over de afdeling vermiste personen van de FBI. De afdeling maakt bijzonder weinig fouten en dat willen ze erg graag zo houden. Elk onderzoek is dan ook weer een race tegen de klok. Na 48 uur vermissing zijn de meeste gevallen verloren zaak. Daarom doen agent Jack Malone en zijn collega’s er alles aan om haast te maken en de mysteries kosten wat kost op te lossen.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: Comedy Central
 


© Alles over Series

Lees ook