Prijsvraag: Win Young Sheldon op DVD

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Young Sheldon seizoen 2. Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van het dit seizoen van deze leuke komedie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Young Sheldon seizoen 2Het is niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme 10-jarige Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 15 september.


© Alles over Series

Lees ook