Stranger Things: David Harbour onthult zijn wensen voor seizoen 3

seizoen 3 van Stranger Things

Het duurt nog even voor Stranger Things terugkeert bij Netflix, maar er is wel nieuws rond de serie. In een interview heeft David Harbour, die Chief Hopper speelt, zich uitgelaten over de samenwerkingen en scenario’s waar hij op hoopt voor seizoen 3 van Stranger Things. Hoewel de invloed van Harbour hierop waarschijnlijk nihil is, zou het wel interessant zijn als de scenarioschrijvers wat van zijn ideeën meenemen.

In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Variety heeft ‘Chief Hopper’ laten weten dat hij een samenwerking met Steve Harrington in seizoen 3 van Stranger Things wel ziet zitten. Maar ook hoopt hij dat het verleden van zijn personage en hoe dat het karakter van Hopper gevormd heeft, meer aandacht krijgt.

Hij zei daarover het volgende: “Ik zou graag een Hopper-Steve-samenwerking zien, maar betwijfel ten zeerste of dat gaat gebeuren. Maar ik wil ook dieper in het achtergrondverhaal van Hopper duiken. We kunnen bijvoorbeeld veel vertellen over Hoppers tijd als agent in New York of over zijn periode in Vietnam.”Verder lijkt het Harbour interessant als de fans wat meer krijgen te weten over zijn overleden dochter Sara: “Er zit veel rijkdom rond Sara en de hele situatie. Ik hoop dat we daar induiken in toekomstige seizoenen. Misschien niet op de manier waarop je denkt, maar er zit in ieder geval veel meer complexiteit in Hopper als het gaat om de dood van Sara.”

Een samenwerking met Steve Harrington? In het verleden duiken van het personage Chief Hopper? Meer uitleg over de complexe relatie van Hopper met de dood van zijn dochter Sara? Als de schrijvers van Stranger Things hier maar een beetje van meepakken, dan hebben we hoe dan ook genoeg om naar uit te kijken in seizoen 3.

Geschreven door: Carlo Doodeman
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook