‘Stranger Things’ 3 komt pas in 2019

'Stranger Things' 3 komt pas in 2019

Dat we een nieuw seizoen van Stranger Things kunnen verwachten is al duidelijk, maar wanneer? Daar doet David Harbour (Chief Hopper in de serie) een boekje over open tegen Variety. Het antwoord is helaas niet waar we op hoopten, namelijk dat de productie van Stranger Things 3 hoogstwaarschijnlijk niet eerder begint dan april 2018.

David Harbour is niet de eindverantwoordelijke over de productie van Stranger Things, maar als een van de sterren uit de serie weet hij uiteraard wel wat zich achter de schermen afspeelt. Dat de productie niet eerder begint dan april 2018 betekent automatisch dat de première op Netflix niet veel eerder zal zijn dan begin 2019. Volgens Harbour is het logisch dat het voor fans verschrikkelijk is om zo lang te wachten. Een goede serie vergt een goede voorbereiding en hard werk.

Harbour vertelt: “Alle goede producties hebben tijd nodig. Het team werkt ontzettend hard om iets moois neer te zetten: soms werken ze zelfs 12 tot 14 uur achter elkaar. De scripts zijn heel verfijnd, maar mooie dingen kosten tijd en dus is het belangrijk dat ze die tijd ook nemen.”De kijkers bevinden zich nu ook in de Upside Down, want wie kan er nog zo lang wachten? Gelukkig is er nog een beetje hoop: de jonge acteurs moeten jong blijven in de serie en aangezien er meerdere malen is benoemd dat er nog een vierde seizoen komt, zal er misschien back-to-back gefilmd worden. Het vierde seizoen laat dan hopelijk niet zo lang op zich wachten. Tot die tijd wachten we wel nog op de confirmatie van de producers of Netflix over seizoen drie van Stranger Things.

Geschreven door: Céline Boute
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook