‘Stranger Things’ seizoen 3 een groot succes

Netflix- serie Stranger Things

Het derde seizoen van de Netflix- serie Stranger Things werd afgelopen week uitgebracht en doet het goed. Volgens Netflix zou Stranger Things 3 tot nu toe door 40,7 miljoen huishoudens bekeken zijn.

En het blijkt ook weer een echte binge favoriet. Op 18,2 miljoen accounts is het hele seizoen al bekeken. Om dit allemaal even in perspectief te kunnen plaatsen: Netflix heeft wereldwijd ongeveer 150 miljoen abonnees. De vrijgegeven cijfers betekenen dat meer dan één op de vier accounts de serie is gaan kijken en ongeveer een op de acht accounts heeft de hele serie bekeken zodra deze beschikbaar was.

Het wordt niet officieel bevestigd wanneer Stranger Things voor een vierde seizoen terugkeert, maar de Duffer Brothers die de serie maken hebben gezegd dat ze verwachten dat de serie bij elkaar vier of vijf jaar. Dat betekent dus dat ze sowieso meer seizoenen gaan maken.Met de komst van het nieuwe seizoen van de Netflix- serie Stranger Things is er ook een soundtrack beschikbaar van Stranger Things 3. Daarop staan onder meer nummers van Howard Jones, Madonna, John Cougar Mellencamp, The Pointer Sisters, REO Speedwagon, Wham!, Weird Al Yankovic, The Cars en Corey Hart. Jaren ’80 muziek doet het ook beter op streamingdiensten als Apple Music en Spotify sinds het nieuwe seizoen op Netflix staat.


© Alles over Series

Lees ook