‘Stranger Things’ seizoen 3 bevat meer Steve

Steve Harrington

Goed nieuws voor fans van Stranger Things! Producent Shawn Levy heeft bevestigd dat Stranger Things 3 zijn jaren 80-setting behoudt. Ook zal Steve Harrington in het derde seizoen weer een prominente rol krijgen.

Stranger Things is misschien wel Netflix’ meest populaire Original productie. De serie heeft in twee seizoenen de wereld weten te veroveren door zijn uitgesproken jaren 80-sfeer. Deze sfeer wordt gecreëerd door onwijs gave visuals, thema’s en soundstracks. Het essentiële element heeft de populaire serie geholpen om uit te blinken tussen al het andere aanbod. Het nieuwe seizoen speelt zich af in de zomer van 1985. We blijven dus nog even in de jaren ’80!Ook werd bekend dat Steve Harrington weer van de partij zal zijn. In eerste instantie leek Steve op een typische populaire high school jock, maar door zijn relatie met Nancy kregen kijkers een diepere, emotionele kant van het personage te zien. Deze ontwikkeling ging door in seizoen 2, toen de relatie van Steve en Nancy onder druk kwam te staan en het personage nauwere banden begon te krijgen met de centrale groep kinderen, in het bijzonder met Dustin.

In seizoen 2 stal Steve Harrington eigenlijk onverwacht onze harten met zijn beschermende vaderlijke instincten. In het nieuwe seizoen kunnen fans hier wederom van genieten. Dus als je het leuk vond dat Steve Dustin advies gaf over meisjes en haarverzorging, zal je blij zijn om te horen dat de crew achter Stranger Things net zo’n fan is van ‘Dad Steve’. “We zullen zeker nog meer gaan zien van Steve Harrington in seizoen 3, en ik zeg alvast dat we de magische ‘Dad Steve’ terug laten komen”, aldus producent Shawn Levy.

Sommige kijkers hopen echter dat Steve niet alleen is gedegradeerd tot babysitter in het derde seizoen van Stranger Things. Er zijn tal van andere mogelijke wegen die zijn personage zou kunnen verkennen. Bovendien had Steve een verschrikkelijke tijd in het einde van seizoen 2. Hij werd bedrogen, gedumpt en in elkaar geslagen. Veel fans gunnen Steve meer geluk en zien dan ook graag een nieuwe liefde in zijn leven komen. We zullen het allemaal gaan zien!

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: Netflix 


© Alles over Series

Lees ook