Trailer Netflix- serie ‘Seven Seconds’

Er komt een nieuwe misdaadserie op Netflix genaamd Seven Seconds. De serie gaat op 23 februari van start en we kunnen alvast een beetje zien waar deze over gaat in de trailer die je hierboven kunt bekijken.

Seven Seconds speelt zich af in een maatschappij vol racisme en sensationele koppen. Mensen zijn meer bezig met entertainment, dan dat ze echte informatie belangrijk vinden. Slechts zeven seconden kunnen het verschil tussen leven of dood betekenen in deze maatschappij. De serie geeft een blik op de persoonlijke, menselijke verhalen achter de koppen.

Brenton Butler is een van de mensen, die wordt uitgelicht. Zijn leven en dat van zijn familie verandert in slechts een seconde. Wanneer een witte agent per ongeluk een zwarte tiener doodrijdt, heeft dit een enorme impact op de stad. Rassenrellen breken uit en het is moeilijk om erachter te komen, wat nu de waarheid eigenlijk is. Het gevolg is het proces van de eeuw, waaruit weer allemaal ontwikkelingen vloeien.Veena Sud die The Killing bedacht, heeft deze serie gemaakt en er zijn rollen voor onder meer Emmy winnares Regina King, Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp en Michael Mosely (bekend uit Ozark). De serie stelt de vraag: How long does it take to bury the truth. Een intrigerend uitgangspunt dat (ook gezien de cast en de maker) smaakt naar meer!

 


© Alles over Series

Lees ook