Prijsvraag: Win de DVD of Blu-ray van The Flash seizoen 6

serie The Flash

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond The Flash seizoen 6. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de The Flash seizoen 6 prijsvraag.

Niets is sneller dan Barry Allen, of wel? De tijd lijkt de snelste man op aarde in te halen. Na een persoonlijk drama en een nieuwe crisis die Central City bedreigt moet Barry zijn team zo stilaan voorbereiden op een toekomst zonder hem. Het zesde seizoen van DC – reeks The Flash bevat alle nodige ingrediënten om Flash-gewijs de afleveringen in sneltempo te bingewatchen!The Flash seizoen 6

De prijsvraag rond The Flash seizoen 6 loopt tot en met 19 juli 2021 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook