Nieuwe trailer van Netflix- serie ‘Altered Carbon’

https://youtu.be/aS_bIMQhy9U

Netflix heeft de officiële trailer van de tiendelige, sfeervolle sci-fi Netflix Original serie Altered Carbon vrijgeven. Deze kan je hierboven bekijken. No BODY Lives Forever is de rode draad… zelfs niet in de wereld van Altered Carbon waar onsterfelijkheid eenvoudigweg voorhanden is en het fysieke lichaam net zo vervangbaar lijkt te zijn als een paar schoenen.

De nieuwste Netflix Original serie Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt.

De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

De cast bestaat uit Joel Kinnaman (House of Cards, The Killing), James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda.

De trailer en de synopsis zien er in ieder geval intrigerend uit. Een serie om voor 2 februari op je kijklijst te zetten!


© Alles over Series

Lees ook