‘Black Lightning’ showrunner hoopt op ‘Lightningverse’

Lightningverse

Black Lightning mag dan pas net zijn begonnen, de showrunner Salim Akil hoopt dat de serie het begin gaat vormen voor een Lightningverse. In een interview met Yahoo Movies UK gaf Akil aan dat de Lightningverse die hij in gedachten heeft, dan apart zou lopen van de Arrowverse.

“Ja, laten we het hopen,” zei Akil over de komst van een nieuw universum. “we willen entertainen. Ik weet dat deze show actueel is en het heeft een zekere politieke lading, maar we willen ook mensen vermaken en lachen en hen enthousiast maken voor de vechtscènes en de personages die langskomen, evenals de schurken. We hopen dat het een goed gebalanceerde kijkervaring is, dus ja, we zouden hier graag andere superhelden introduceren.”De teaser voor de volgende aflevering genaamd ‘The Book of Burial’ lijkt te hinten dat Pierce familieleden heeft die ook over superkrachten beschikken. Dat zou al het begin van een spin-off kunnen vormen.

Dat ze nu al kijken naar de mogelijkheden om Black Lightning als basis te gebruiken om andere helden te lanceren, is niet gek. De eerste aflevering brak kijkcijferrecords bij The CW.
© Alles over Series

Lees ook