Trailer van ‘Ash vs Evil Dead’

Op 25 februari zal seizoen 3 van Ash vs Evil Dead van start gaan op STARZ en er is alvast een trailer vrijgegeven waar we iets meer kunnen zien van wat ons het komende seizoen te wachten staat. Deze kan je hierboven bekijken.

De serie vormt een vervolg op Sam Raimi’s Evil Dead-films. Voor Raimi en hoofdrolspeler Campbell gaf de serie eindelijk de mogelijkheid om dieper op de verhaallijn in te gaan dan mogelijk was geweest in de films. In de serie zien we Bruce Campbell opnieuw als Ashley J. Williams, a.k.a. Ash. De aan lager wal geraakte Michigan State Trooper Amanda Fisher zoekt Ash omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van haar partner. Ze komt er echter snel achter dat Ash en zijn maten de laatste hoop zijn tegen de dodelijke plaag van de Evil Dead. De demonenjager is alleen niet de jongste meer en hij wil dan ook niks meer te maken hebben met de Deadites. Maar wanneer deze duistere wezens de aarde opnieuw bedreigen, moet Ash toch weer de oude vertrouwde kettingzaag aanzwengelen.

Naast een nieuwe trailer van Ash vs Evil Dead werd er ook een poster vrijgegeven door STARZ, die je hieronder kunt bekijken.


© Alles over Series

Lees ook