‘Ash vs Evil Dead’ last van illegale downloaders volgens Bruce Campbell

downloaden Ash vs. Evil Dead

Met Ash vs Evil Dead kwam er een vervolg op de Evil Dead– trilogie op de zender Starz. Na drie seizoenen is de serie echter voorbij. Volgens acteur Bruce Campbell, die de rol van Ash speelt, moet je de oorzaak daarvoor vinden in het illegaal downloaden van Ash vs Evil Dead.

De acteur uit de Evil Dead films zei dit in een interview op de Amerikaanse zender Fox in het programma Good Day LA om te praten over zijn boek Hail to the Chin: Further Confessions of a B-Movie Actor. Er werd gepraat over zijn vele fans en hij beaamde dat. “Maar ze zijn wel lui hoor,” voegde hij eraan toe. “Ze betalen namelijk niet het maandelijkse abonnement voor een STARZ app. Zij (STARZ) zei tegen me: ik dacht dat je fans had. Die heb ik ook maar die downloaden [de serie] illegaal.”



Die fans mogen dan illegaal aan hun afleveringen komen, een hoop van hen waren niet te beroerd om iets te willen doen aan het cancellen van de show. Er is momenteel een petitie gaande op Change.org die je kan tekenen om de serie een vervolg te geven. Volgens de fans zou de serie het verdienen om goed te worden afgesloten met twee laatste seizoenen. Wie zich geroepen voelt kan hier ook een handtekening plaatsen.



Hieronder het filmpje van het interview van Bruce Campbell op Good Day LA.

Bron: Good Morning LA

Bron Beeld: STARZ


© Alles over Series

Lees ook