Trailer: Chilling Adventures of Sabrina

https://www.youtube.com/watch?v=r-yZADp6Yp8&feature=youtu.be

De officiële trailer van Chilling Adventures of Sabrina staat online. En wat is hij creepy! De hoofdrolspelers zoals Sabrina, haar tantes en Salem zijn weer terug, maar de verhaallijn van de remake is 100 keer spannender. Bereid je voor op een serie vol horror, hekserij en een vleugje magie.

Herinner je je nog Sabrina The Teenage Witch? Vergeet alles, want de nieuwe versie van de makers van Riverdale wordt heel anders. Van de komische serie uit de jaren negentig zien we weinig terug. We gaan terug naar Greendale, waar het altijd voelt als Halloween, Sabrina is nog steeds half-heks en half- mens. Maar naast de struggles die iedere tiener heeft, wordt Sabrina ook nog eens bedreigd door duivelse krachten die haar, haar familie en de menselijke wereld bedreigen. Netflix vergelijkt de serie dan ook met films als The Excorcist en Rosemary’s Baby.

Netflix weet de serie een stuk donkerder en volwassener te maken. Hilda en Zelda zijn niet meer zo zachtaardig maar echte heksen, of ze net als in de stripreeks naakt in het bos dansen, satan aanbidden en geiten slachten is nog niet helemaal duidelijk. Don’t mess with Zelda, blijkt wel uit de trailer. Het moge duidelijk zijn, Chilling Adventures of Sabrina is veel creepier dan de oldschool versie en niet weggelegd voor de gevoelige kijkers onder ons.Vanaf 26 oktober zijn de 10 bloedstollende afleveringen van Sabrina op Netflix te zien. Net op tijd om met Halloween lekker te kunnen bingen. Durf jij het aan?
Ps. Goed nieuws voor de horrorfans, Netflix heeft ook al een tweede seizoen van de serie besteld.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook