Komt er een vervolg van The Haunting of Hill House?

tweede seizoen van de horrorserie

Afgelopen oktober zaten we met zijn allen op de bank te griezelen bij de bloedstollende nieuwe horrorserie The Haunting of Hill House. Binnen no time was de nieuwe Netflix Original een grote hit. Voor de fans is er goed nieuws, de kans op en tweede seizoen van de horrorserie is groot.

The Haunting of Hill House is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson. De familie Crain brengt een zomer door in een verlaten landhuis, om het op te knappen en vervolgens te verkopen. Op dat moment weten ze nog niet dat ze zich bevinden in een van de meest beroemde spookhuizen van Amerika. Als vele jaren later de jongste zus overlijdt komt de familie weer bij elkaar. Daarmee komen ook de geesten uit hun verleden weer terug en gaan ze de confrontatie aan.Seizoen één hield ons aan de buis gekluisterd, ook al durfden we soms niet te kijken, en veel fans met ons. De grote vraag nu is dan ook of er een vervolg komt van de horrorserie. Het eerste deel heeft genoeg gaten opgelaten voor een vervolg en anders zijn er mogelijkheden om een andere verhaallijn aan het spookhuis toe te voegen, genoeg enge geesten om een ander deel te vullen. Nederlands trots Michiel Huisman, die een hoofdrol speelt in de serie, laat weten dat er kans is dat er een vervolg komt. “Tijdens het opnemen hadden we het al over hoe een tweede seizoen eruit komt te zien. Er zijn mogelijkheden om een tweede seizoen te maken”, aldus Michiel Huisman aan Entertainment Weekly. Toch is een tweede seizoen van de horrorserie nog geen feit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het wel zo is!

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook