Prijsvraag: Win de DVD van ‘Hassel’

Hassel

Alles over Series mag een DVD weggeven van de spannende serie Hassel. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en een comment plaatsen bij het Facebookbericht rond de actie met het woord Hassel.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!Ola Rapace (Skyfall, Wallander) speelt de titelrol in Hassel naar de boeken van Olov Svedelid. Roland Hassel, een harde detective met een crimineel verleden, leidt in Stockholm een eliteteam dat zich bezighoudt met de strijd tegen de georganiseerde misdaad. Maar wanneer zijn mentor en vaderfiguur Ruda brutaal wordt vermoord, stort hij in. Terwijl Interne Zaken een onderzoek instelt naar hun betrokkenheid, gaan Roland en zijn collega’s zelf op zoek naar de moordenaar.

Lumière brengt deze serie vrijdag 24 november uit op het online platform lumiereseries.com en dinsdag 28 november op DVD. Binnenkort kan je van deze serie een recensie verwachten op www.allesoverseries.nl!


© Alles over Series

Lees ook