Week 5: De series die deze week van start gaan op tv

nieuwe series op tv

Ook deze week starten er weer een hoop nieuwe series op tv! Dus zet de data van de series die deze week starten in je agenda.

Maandag 29 januari
The Good Doctor
21:30 RTL4

De getalenteerde Freddie Highmore (Norman Bates in Bates Motel) speelt in deze doktersdrama de autistische en geniale chirurg Shaun Murphy die in California een prestigieuze baan aangeboden krijgt in een topziekenhuis.Dinsdag 30 januari
This Is Us (vervolg seizoen 2)
22:50 Fox
In het tweede seizoen van deze dramedy kijken we verder naar hoe de levens van drieling Kate, Kevin en Randall zich ontwikkelen. Er staat weer een hoop te gebeuren. Zo vertrekt Kevin naar Hollywood voor een grote rol, probeert Kate haar gewichtsproblemen aan te pakken en wordt Randall een pleegouder.

Woensdag 31 januari
Het Mooiste Meisje van de Klas
22:15 NPO1

In dit bekende door Jaap Jongbloed gepresenteerde programma kijken we elke aflevering mee met een Nederlandse vrouw die in haar jeugd het mooiste meisje van de klas was. Samen met haar en haar klasgenoten blikken we terug op haar schooltijd.Donderdag 1 februari
Temptation Island
20:30 RTL5

Je smult er van of je haat het; er tussen in zitten kan niet. Een aantal koppels uit Nederland en België reizen af naar een tropisch oord, waar ze al gauw gescheiden worden en op een manneneiland en een vrouweneiland worden gestopt. Hier probeert een leger aan verleidelijke singles hun relatie te ontwrichten terwijl de partners elkaar kunnen bespieden: drama guaranteed!

Powers
22:00
Fox

Christian Walker is een detective in een wereld waar gewone mensen en superhelden samen leven. Samen met zijn partner Deena onderzoekt hij allerlei misdaden die te maken hebben met mensen met superkrachten, die in deze wereld een soort celebrities zijn.

De Noodcentrale
22:20
NPO1
Hoe gaat het er nou aan toe achter de schermen bij de Nederlandse hulpdiensten? In deze fascinerende serie komen de verborgen helden achter de centrale van 112 aan bod, die dagelijks duizenden hulpvragen te verwerken krijgen. Vervolgens moeten ze ook inschatten of die persoon ook daadwerkelijk hulp nodig heeft.

Vrijdag 2 februari
Louis Theroux: Dark States (aflevering Heroin Town)
20:30 NPO3
Huntington, Virginia wordt verwoest door heroïneverslaving: een vierde van de bevolking daar is verslaafd aan heroïne of iets verwants. Louis Theroux volgt de hulpdiensten en gaat in gesprek met de drugsgebruikers om te kijken wat er nou aan de hand is en of er hoop is op verbetering.

Requiem
22:00 BBC1
In deze ambitieuze horrorserie worden we meegenomen naar Wales, waar de moeder van onze hoofdpersoon Matilda zelfmoord pleegt. Matilda’s leven staat vervolgens op zijn kop wanneer ze tussen de bezittingen van haar moeder krantenknipsels vindt over een vermiste peuter, dus gaat ze met goede vriend Hal op zoek naar de waarheid.

Geschreven door: Joppe Varkevisser
Beeld: BBC, NBC


© Alles over Series

Lees ook