5 realityserie kijktips op Videoland

kijktips op Videoland

Videoland staat vol met realityseries, maar met welke begin je? In dit artikel lees je alvast vijf realityserie kijktips op Videoland om inspiratie op te doen.

Expeditie Robinson NL vs BE
Vanaf 23 januariExclusief op Videoland komt eind van de maand een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Maar dit keer is er een heel andere twist, we gaan terug naar de goede oude tijd. De expeditie is namelijk met acht onbekende Nederlanders én acht onbekende Belgen. Dat brengt voor veel spanning tussen de kampen. Wint een Nederlander of gaat er toch een Belg met de winst vandoor? Als het een beetje de Expeditie Robinson van vroeger wordt ben ik heel benieuwd naar dit nieuwe seizoen. Hopelijk met minder opgevers wat bij de expeditie met BN’ers vaak gebeurd.

Love Island UK
Seizoen 5

Van alle seizoenen Love Island die ik ooit gezien heb, is dit toch wel de leukste. Dit seizoen zit vol met spraakmakende karakters, veel onvoorspelbare keuzes en dus ook heel veel sensatie. Het is waarschijnlijk ook het eerste seizoen waarvan ik elke dag een nieuwe aflevering heb gekeken tot het einde. Ook zijn de Engelsen een stuk minder voorzichtig dan bij de Nederlandse Love Island en vinden ze het niet erg om elkaar zomaar te zoenen. Maak dit seizoen kennis met onder andere Lucie, Anton, Michael, Molly-Mae en nog veel meer personages.

Temptation Island USA
Seizoen 2

Dit is weer zo’n voorbeeld waarvan ze het in het buitenland toch net iets anders doen. De deelnemers van Temptation Island USA proberen zich echt open te stellen voor de verleiding en doen alsof ze ‘single’ zijn. Dit seizoen speelt zich af in het mooie Hawaii. Je maakt kennis met de koppels David & Kate, Rick & Ashley, Gavin & Esonica en Casey & Ashley. Blijven de koppels uiteindelijk samen of kiezen ze liever voor een verleider?

Keeping up with the Kardashians

Ik ben geen groot fan van de Kardashians, maar eerlijk is eerlijk, hun realityshow is lekker wegkijken. Op Videoland staan seizoen 15 en 16 erop. Zelf heb ik de seizoenen hiervoor nooit gekeken, maar je rolt er zo in. Elke aflevering gaat het erom wat er op dat moment gebeurd in hun leven. Zet het aan als je gaat koken, de was gaat doen of gewoon even niet wilt nadenken. Je krijgt een goed kijkje in hun wereld als ‘celebrity’. Maar ook is de drama van de Kardashians erg vermakelijk. Ze zijn ook gewoon mensen met ruzies in hun familie. Misschien juist net even wat meer dan bij een normaal gezin.

De slechtste chauffeur van Nederland
Seizoen 5

Het programma bepaalt wie er met de titel – je raad het al – De slechtste chauffeur van Nederland naar huis gaat. Het begint met zes chauffeurs en elke week valt er iemand af die toch een beetje blijkt te kunnen rijden. Dit bepaalt de jury uit de uitdagingen die ze wekelijks doen zoals met een auto over balken kunnen rijden en het kunnen handelen in onverwachte situaties. Dit is echt een programma om te kijken met je vriend, moeder, vader of vriendin. Samen kunnen jullie lachen om de slechte acties van de chauffeurs. Elke maandag is er een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

Geschreven door: Jara Goeijenbier
Beeld: Videoland


© Alles over Series

Lees ook