Recap ‘Temptation Island’ aflevering 13: R.I.P.

Temptation Island aflevering 13

In Temptation Island aflevering 13 wordt weer flink gefeest, verleid, geflirt en gelachen, maar er vallen ook weer wat traantjes. Dé ultieme relatietest loopt bijna ten einde en dat is te merken: De verleid(st)ers gooien voor de allerlaatste keer hun charmes in de strijd om een felbegeerde plek te veroveren op de allerlaatste en belangrijkste dreamdates van Temptation Island 2018. In deze recap behandelen we de hoogtepunten van deze aflevering.

Door een tropische storm is de stroom op Temptation Island uitgevallen en daarmee ook de camera’s… Althans, dat denken de deelnemers. Niet wetende dat de camera’s nog draaien, maken sommige van hen er gretig gebruik van om onopgemerkt aan hun trekken te komen. Gino en Deborah eindigen in het bed van Deborah, waar ze ‘pindanootjes eten’, zoals Gino het zelf omschrijft. Ik snap de vergelijking niet… Jullie? Het komt erop neer dat Deborah de verleiding van Gino niet langer kan weerstaan. De twee zoenen en knuffelen op het bed van Deborah, die eerder streng verboden terrein was voor de verleiders. ‘’Ge maakt me zot’’, zegt Deborah na de intieme zoen- en knuffelsessie in het donker. Hadden jullie verwacht dat de brave Deborah dit toe zou laten? Ik niet.

In het mannenresort kan Denise in het donker haar kamer niet vinden… Ze duikt in het eerste bed die ze tegenkomt. Guess what? Het blijkt Mezdi’s bed te zijn. Hmm… ‘Toevallig’ hoor, Denise. Ik denk dat de ‘Yolo’ blondine de stroomuitval gewoon als excuus gebruikt om een nachtje met de gewillige Mezdi te spenderen. Als Mezdi even later zijn kamer betreedt en Denise in zijn bed aantreft, loopt hij naar zijn badkamer. Denise volgt hem meteen als een verdwaalde puppy… Hoe kan het nou dat Denise zoveel moeite had met het vinden van haar kamer, maar moeiteloos, snel en zonder te struikelen, Mezdi volgt naar zijn badkamer? Zegt genoeg toch? Uit de badkamer klinkt gesmak, gefluister en gegiechel. Here we go again. Mezdi kan zich natuurlijk wéér niet beheersen. You’re so weak.De volgende ochtend wordt Mezdi alleen wakker in een random eenpersoonsbed, terwijl verleidster Denise in zijn bed ligt na te genieten van hun nachtelijke avontuur. Chloe komt polshoogte nemen bij Denise, die maar al te graag wil vertellen over haar stiekeme avontuurtje van vannacht: ‘’We hebben niet gezoend, maar wel op de mond gekust’’, zegt ze tevreden met een brede grijns op haar gezicht. ‘’Hij zat met zijn pik tegen me aan te rijden’’, gaat ze ongegeneerd verder. Ik denk niet dat Mezdi het waardeert dat je dit doorvertelt, Denise. Die gluiperd denkt natuurlijk dat hij ermee wegkomt als jij je mond maar houdt…

Kevin wil weten of zijn vriend Tim en Cherish de stroomstoring ook overleefd hebben. Tim is net wakker, maar Cherish is nergens te bekennen: ‘’Ze wou bij de dames gaan slapen’’, zegt Tim. ‘’Maar haar nachtjapon lag er nog, dus daar heb ik onder geslapen.’’ Bah, mag ik kotsen. Dit begint wel een beetje creepy te worden, misschien realiseert Cherish zich dat ook eindelijk en slaapt ze daarom niet bij hem?

In het vrouwenresort wekt verleider Fabriozio Daniëlle met een kopje thee. Hij gaat naast haar liggen en veegt ‘romantisch’ een wimper van haar wang, terwijl Daniëlle hem verliefd aankijkt. Ahhh, net een echt stel… Gisternacht belandden ze in een dronken bui samen onder de douche, gevolgd door gekreun en gesteun. De twee hebben wel netjes in hun eigen bedje geslapen. Wat is er nou eigenlijk gebeurd onder de douche? Volgens Fabrizio niet zoveel: ‘’Ik heb haar uiteindelijk onder een koude douche gezet. Ik had er ook van kunnen profiteren, want uiteindelijk stond ze daar wel, in haar lingerie, kletsnat.’’ Ja ja… Wij hoorden meer dan alleen douchegeluiden. You can’t fool us, Fabrizio.

Ook Gino is op romantische toeren. Hij verrast Deborah met een ontbijtje op bed. Heel lief en aardig hoor, maar realiseert hij zich wel dat hij hiermee meer kwaad dan goed doet? Ik bedoel: Deborah begint zich open te stellen voor hem en vertrouwt hem, maar Gino gaf eerder al aan geen serieuze gevoelens te hebben voor haar. Waarom blijft hij haar dan nog verleiden… Ik hoop echt niet dat hij dit puur voor het spel doet. Dat arme meisje zal dan écht nooit meer een jongen kunnen vertrouwen.

Terug bij het mannenressort heeft het nieuws over de nachtelijke avontuur van Denise en Mezdi zich als een lopend vuurtje verspreid. Mezdi ontkent de geruchten en besluit om aanstichter Denise te confronteren: ‘’Kun je mij even vertellen wat jij duidelijk probeert te maken aan iedereen hier’’, vraagt Mezdi streng. ‘’Hebben mijn lippen jouw lippen aangeraakt? Absoluut niet’’, beantwoordt hij zijn eigen vraag. Denise begint te huilen: Waarom zou ik zoiets verzinnen’’, zegt ze snikkend. Gefeliciteerd Mezdi: Je hebt in een paar dagen tijd twee vrouwen aan het huilen gemaakt. Trouwens, je kan ontkennen wat je wil, maar de beelden en de daarbij horende geluiden spreken voor zich, Mezdi.

Kevin heeft andere serieuze zaken aan zijn hoofd. De arme jongen wil al dagen ongeremd seks hebben met zijn nieuwe liefde Chloe, zonder dat zijn moeder meekijkt. Na acht keer “Sorry, mama” gezegd te hebben klinkt het niet echt geloofwaardig meer. Tijd voor een nieuwe tactiek dus! Hij doet vele pogingen om de camera te bedekken. Uiteindelijk lijkt het erop dat hij de klus klaart met zijn pet. Whoehoe!

De deelnemer hebben zich verzameld in de kamer van Mezdi voor een potje Twister. Na al het over elkaar heen gekronkel in weinig kleding, gaat het algauw niet meer over Twister, maar over favoriete sekstandjes. Op de vraag wat de favoriete sekstandje van Tim is, besluit hij dat het oké is omdat even uit te beelden. ‘Bedankt’ voor de gore demonstratie, maar wil je dat alsjeblieft nooit meer doen, Tim? Verleidster en grote liefde Cherish kan er blijkbaar wel om lachen… ‘’Met Cherish kan ik zijn wie ik echt ben, wie ik wil zijn’’, zegt Tim tevreden. Een 30-jarige ‘man’ die zich gedraagt als een pubertje van 15? Dat lukt je aardig.

Later op de dag verschijnen Annelien en Rick op de resorts met de mededeling dat de deelnemers zich moeten voorbereiden op dé ultieme test van Temptation Island: Binnenkort mag ieder zijn of haar favoriete verleid(st)er meenemen op een 24 uur durende romantische dreamdate. Maar voor het zover is gaan de deelnemers op groepsdate, waar ze nog even kunnen uitvogelen wie ze mee willen nemen. Voor Megan, Daniëlle en Deborah lijkt de keuze al vast te liggen, maar voor Vanessa nog niet. Tijdens de groepsdate op een boot gooien verleiders Tomas, Tireily en Matthew hun charmes in de strijd om op de valreep Vanessa’s hart te veroveren. Het was zó grappig en tegelijkertijd ongemakkelijk om te zien hoe ze alledrie ineens ‘verliefd’ zijn op Vanessa, alleen maar omdat ze mee willen op dreamdate.

De groepsdate van de mannen vindt plaats bij een exotische beachbar. Tim en Kevin hebben al gekozen wie ze op dreamdate willen meenemen, maar Mezdi en Jeremy moeten de knoop nog doorhakken. De verleidsters bespreken onderling de mogelijkheden.

Na de geslaagde groepsdate maken beide resort zich op voor hun laatste feest samen. Er wordt gezoend, gedanst, gedronken, gezongen en verleid. We zien verleider Tijs, na zijn vele grote praatjes, eindelijk zijn charmes in de strijd gooien. Hij begon Temptation Island met het voornemen om zoveel mogelijk meisjes het bed in te krijgen, dat heeft hij tot nu toe niet waargemaakt. Hij doet een laatste poging bij Megan: ‘’Elke avond als ik aan het dansen ben, wil ik lol maken met jou, maar ik wil niet tussen Joshua en jou komen’’, slijmt hij. ‘’Ik ga iedereen missen, maar jou het meest’’, gaat hij wanhopig verder. Megan voelt zich wel duidelijk gevleid. Een paar meter verderop houdt Joshua de twee nauwlettend en gespannen in de gaten. Ben je een beetje jaloers, Joshua? Friends with benefits zei je, toch? Megan verzekert Joshua dat hij zich geen zorgen moet maken en dat ze hem sowieso zal meenemen op dreamdate.

De laatste avond zit erop en de deelnemers zoeken hun bedje op. Voor de tweede keer op rij ligt Tim weer alleen in zijn bedje met het nachtjapon van Cherish in zijn armen. Eerlijk… Hoe wanhopig en creepy zag dat eruit? Kevin en Chloe daarentegen duiken samen het bed in en al hun remmen gaan los. Ze denken dat de camera nog steeds bedekt is, maar niets is minder waar. De 18+ beelden die volgen zijn zo ongelofelijk ongemakkelijk om te zien. Bij de gedachten dat hun ouders dit te zien krijgen, krijg ik een intens ongemakkelijk gevoel. Uit de beelden blijkt zelfs dat de twee al ‘Ik hou van je’ hebben gezegd tegen elkaar. Nu al?! Ach ja, het is niet de eerste relatie op Temptation Island die in sneltreinvaart gaat. Is dit gewoon een vakantieliefde of zal het staande houden buiten Temptation Island? Ik kan de relatie tussen deze twee niet echt pijlen…Jullie wel?

Met deze intens ongemakkelijke scène eindigt  Temptation Island aflevering 13Ik ben benieuwd wat de volgende aflevering voor ons in petto heeft, maar deze aflevering was er in ieder geval weer een waar we weer enorm van gesmuld hebben. Wie nemen Mezdi, Jeremy en Vanessa uiteindelijk mee op dreamdate en zal er iemand weer flink de mist ingaan tijdens de romantische dreamdates? Na alles wat zich dit seizoen heeft afgespeeld, zou het mij zeker niet verbazen. We houden je op de hoogte in de volgende recap van Temptation Island.

Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook