Recap ‘Temptation Island’ aflevering 10: Deborahs nachtmerrie

Temptation Island aflevering 14

In aflevering 9 zag je hoe Tim zich heeft overgegeven aan de blonde Cherish. Deborah begon te twijfelen aan haar Tim en voelde de bui al hangen. Mezdi gedroeg zich als een ‘heilige’ en Kevin ging er op los met Chloe tussen de lakens. In deze recap van Temptation Island aflevering 10 bespreken we alle hoogtepunten van de nieuwste aflevering.

Het was al te verwachten, maar aflevering 10 was de heftigste aflevering van dit seizoen en misschien wel van alle seizoenen. Het kijken naar het programma als leedvermaak veranderde deze aflevering in een grote tragedie en voelde ik me schuldig aan het feit dat ik naar zoiets kon kijken. Deborah kreeg de kampvuurbeelden te zien en brak volledig. Arme ‘Debrah’ die begon te shaken bij het zien van de beelden en allerlei scheldwoorden richting Tim gooide in het Vlaams. Geloof me Deborah, karma zal hem goed terugpakken en die Cherish met haar ordinaire naam blijft toch niet bij de spillebeen. Tim is in ieder geval volledig in de ban van de blonde griet. Vraag me niet hoe dit kan, want wie wordt er nou verliefd in één à twee dagen? De twee winden er in ieder geval geen doekjes omheen en zoenen er op los. Deborah heeft dit alles moeten aanzien. Soms durfde ik gewoon niet te kijken, want mijn hart brak ook een beetje bij het zien van Deborahs verdriet.Intussen werd Jeremy nog steeds als sneaky bestempeld. Hoe dan? Wat is hier sneaky aan? Elke vrouw zou toch willen dat haar vriend niet naar de billen en borsten kijkt van andere vrouwen? Ik heb respect voor je Jeremy. Jezelf extra openstellen voor die gretige dames is helemaal niet nodig.

Fabrizio is steeds erger ‘verliefd’ op Danielle. Als ze in het resort maar een beetje danst met andere kerels is Fabrizio al jaloers. Ik vraag me af of hij begrijpt dat zij op Temptation is gekomen met haar vriend Mezdi en niet met hem? En die tattoo van Danielle. Sorry, maar die vrouw/wolf tattoo is volledig mislukt. Ik denk dat Danielle, inmiddels in Nederland, een cover up heeft gedaan. Dat hoop ik voor haar tenminste.

Maar weer terug naar het ergste en meest memorabele moment van de aflevering: de kampvuurbeelden van Tim. Deborah had dit denk ik ergens verwacht, maar niet zo heftig. Ik vond haar trouwens nog best wel rustig. Ik had daar waarschijnlijk de boel kort en klein geslagen en was uit het programma gestapt. Het enige grappige rond Deborah deze aflevering was hoe ze Gino’s naam uitsprak: ‘Sjino’. De Vlaamse heeft mijn hart helemaal gestolen en Gino ook, die telkens maar naar de verhalen rond Tim moet luisteren.

Deze aflevering stond in het teken van de kampvuurbeelden van Tim en Deborah die deze voor haar kiezen kreeg. In de volgende aflevering gaan we hopelijk zien hoe het avontuurtje tussen Tim en Cherish zal verlopen. Zal de blondine al bindingsangst gaan krijgen door Tim die om de seconde zoentjes van haar wil? Ook ben ik zeer benieuwd hoe Mezdi zich zal gedragen, want die kan ik tot nu toe niet peilen. Uiteraard zijn we dan ook weer terug om de aflevering voor je onder de loep te nemen.

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook