Recap ‘Temptation Island’ aflevering 8: Chaos op Temptation Island

Tempatation Island aflevering 8

Temptation Island aflevering 8 was een van de meest heftige afleveringen van dit seizoen. Het gevreesde kampvuur werd voor de derde keer aangestoken en zorgde voor verwarring en chaos op Temptation Island. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goede afloop? Je leest het in deze recap.

Het is dag 8 op Temptation Island en Tim is vroeg uit de veren. Hij brengt een bezoekje aan zijn vriend Jeremy, die nog aan het bijkomen is van gisteravond. “Het was leuk gisteren, hè?’’, lacht Tim. Ook de komst van de twee nieuwe verleidsters blijft niet onbesproken. Chloe is leuk, maar de brutale Denise valt niet in de smaak bij Jeremy en Tim: “Ze is te opdringerig’’, vinden ze. Wie wel onder de indruk lijkt te zijn van de blondine, is Mezdi. Hij ligt nog te slapen als Denise een paar deuren verderop trots over hun nachtelijke avontuur vertelt: “Hij heeft kusjes gegeven in mijn nek en aan mijn kont gezeten’’. Uh ok? Wil je nu een sticker? Mezdi verleiden is niet zo moeilijk, hoor. Trouwens, die glitter bh en haar constante gegiechel, doen me echt denken aan een meisje van 14. Laten we verdergaan.Op Villa Ayundra kunnen we uit de rol wc-papier en een gebruikt condoom op het nachtkastje concluderen dat Megan en Joshua weer een ‘romantisch’ nachtje achter de rug hebben. Tot zover het hebben van seks op tv romantisch kan zijn… Ze slapen iedere nacht samen en zijn onafscheidelijk. Ze hebben dan ook besloten om de rest van de trip samen te gaan wonen. Ja, je leest het goed. Ik heb hardop gelachen bij het stukje, waarin Joshua met zijn ingepakte koffer bij Megan naar binnen loopt.

Vanavond staat weer een kampvuur op de planning. Rick en Annelien komen polshoogte nemen. Voor Kevin hoeft het kampvuur niet meer. Hij heeft het hoofdstuk ‘Megan’ namelijk al afgesloten. De aankondiging van het kampvuur zorgt daarentegen wel voor flink wat zenuwen bij Megan. Ze is benieuwd hoe Kevin gereageerd heeft op haar beelden met Joshua. Bij Mezdi stijgt de spanning ook, want ook hij heeft zich niet gedragen zoals het hoort. Deborah is er nog steeds gerust op dat ze goede beelden te zien zal krijgen van haar Tim.

Even later is het moment aangebroken. Megan krijgt als eerst de beelden van Kevin te zien. Op de beelden wordt de aangeslagen Kevin getroost door de verleidsters, nadat hij de heftige beelden van Megan heeft gezien. Megan is verrast over de reactie van Kevin. Ze had verwacht dat hij haar voor ‘hoer’ zou uitmaken. Ze veegt een traan van haar gezicht. ‘’Het doet me vooral pijn, omdat hij niks slechts heeft gezegd over mij.’’ OK? Kevin krijgt weer intieme beelden van Megan en Joshua te zien maar hij reageert koel, hij had zich hier al op ingesteld. “Jammer voor haar. Iedereen lacht haar uit’’, zegt hij.

Dan de beelden van Jeremy en Vanessa. Jeremy is volgens Vanessa veel te open over hun relatie tegen de verleidsters. Ze zegt dat ze hem niet 100 procent vertrouwt, omdat hij heel sneaky kan zijn. Maar in de beelden die Jeremy van haar te zien krijgt doet zij precies hetzelfde. Beetje krom, Vanessa. Danielle krijgt te zien en te horen over het nachtelijk avontuurtje van Mezdi en Danielle en Mezdi ziet hoe Fabrizio langzaam zijn Danielle inpalmt. Eigen schuld, Mezdi. Ze wil nu zelfs dat Fabrizio een tattoo bij haar zet. Mezdi is op zijn teentjes getrapt en bedreigt Fabrizio op de nationale televisie.

Deborah krijgt voor het eerst slechte beelden te zien van Tim. Hij flirt met Cherish en maakt zelfs seksueel getinte grapjes. Dit zag Deborah echt niet aankomen. Ze weet zich dan ook geen houding aan te nemen. Maar volgens Tim is er niks aan de hand: “Cherish en ik zijn net broer en zus.’’ Tim, wie hou je voor de gek? Zo ga je niet met je zus om… Tim krijgt beelden te zien waarin Deborah met verleider Gino een plekje aan het zoeken is zonder camera’s. Dat vindt Tim vreemd. In het fragment is ook te zien dat verleider Gino zijn liefde verklaart aan Deborah.

De dames zijn aangeslagen na het kampvuur. Deborah barst in tranen uit: “Ik geef mijn hart aan hem en ik ben zo trouw en dan gaat hij zomaar flirten’’, zegt ze gebroken tegen Danielle. Het lijkt wel alsof de beelden van Deborah, Tim net dat laatste duwtje richting Cherish hebben gegeven. Hij gedraagt zich ineens veel losser en gaat zelfs kort na het kampvuur in de hangmat liggen met Cherish. Voor Danielle waren de kampvuur beelden wederom een bevestiging van haar wantrouwen tegenover Mezdi. Ze zoekt weer steun bij Fabrizio, die zoals gewoonlijk weer klaarstaat om haar in te palmen, eh… te troosten.

Vanessa heeft na het zien van de beelden ook grote twijfels over Jeremy en neemt opnieuw verleider Thomas in vertrouwen. Jeremy daarentegen is zich van geen kwaad bewust en denkt dat alles nog koek en ei is. Kan iemand die jongen uit zijn fantasiewereld halen?

Tims ‘huisje, tuintje, kindje’- plannen met Deborah worden verstoord door de ‘charmes’ van Cherish. Tim die zo zeker was van zijn liefde voor Deborah, lijkt haar nu compleet vergeten. “Er komt geen trouwerij aan het einde van Temptation, sowieso niet’’, zegt Tim. Wie zag dit nog meer aankomen? Ik wel. Na lang eromheen te draaien komt het hoge woord eruit: “Ik ben op dit moment verliefd op jou’’, zegt Tim tegen Cherish. Met die woorden eindigen de twee in het bed van Tim. Hij legt de foto van Deborah weg en duikt zonder te aarzelen het bed in met Cherish. Well, that escalated quicky. Terwijl bij Tim en Cherish iets opbloeit, wordt Megan gefriendzoned door Joshua: “Ik zie je gewoon als vriend.’’ Tot zover het samenwonen. Wel sneu dat Megans hart alweer gebroken wordt.

Oh ja! Kunnen we het trouwens nog even hebben over de ongemakkelijk opmerking van Kevin, waarmee hij Chloe het bed in kreeg? “Ik heb mijn vriendin ooit bedrogen met iemand die ook Chloe heette.’’ Gaat er wat opbloeien hier?

Krijgt Danielle haar tattoo, heeft Tim spijt en hoe gaat het verder met Deborah? Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering!

Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: Temptation Island RTL


© Alles over Series

Lees ook