Prijsvraag: Win de Blu-ray van Gotham seizoen 5

Gotham seizoen 5

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Gotham seizoen 5. Wij mogen namelijk twee blu-rays van seizoen 5 weggeven. En laat dit nu het allerlaatste seizoen zijn van deze serie. Nog meer reden om mee te doen om kans te maken! Het enige dat je hoeft te doen om mee te dingen is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Gotham seizoen 5
Gotham is een Amerikaanse misdaadserie, bedacht door Bruno Heller. De serie is gebaseerd op de personages uit de Batman-strips van DC Comics, maar speelt zich eerder af dan de Batman verhalen. In plaats daarvan staat rechercheur James Gordon centraal, gespeeld door Ben McKenzie.Met seizoen 5 zijn we aangekomen bij het laatste seizoen. Het verhaal rond de Dark Knight krijgt een nieuwe wending als Gotham City in twee delen uiteenvalt: het rechtsgebied van rechercheur Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte Superschurken van de stad, onder wie Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler en Catwoman. In dit laatste seizoen verschijnt Bruce Wayne, nog een tiener, ten tonele en verandert hij in de Caped Crusader.

Gotham seizoen 5 is vanaf 26 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD. Deze prijsvraag loopt tot en met 8 april en is in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment.

 


© Alles over Series

Lees ook