Prijsvraag: Win Batwoman seizoen 1 op DVD en blu-ray

Batwoman seizoen 1

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Batwoman seizoen 1. Wij mogen namelijk een DVD en Blu-ray weggeven van deze superheldenserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Batwoman seizoen 1 prijsvraag.
Batwoman seizoen 1

Het was nooit Kate Kanes bedoeling om Gothams nieuwe wreker te worden. Maar wanneer de gestoorde Alice en haar Wonderland-bende Kate’s ex-vriendin ontvoeren, moet ze wel in actie komen. Met hulp van haar stiefzus, Mary Hamilton, en de sluwe Luke Fox, zet Kate de nalatenschap van haar vermiste neef Bruce Wayne voort. Met behulp van zijn cape en masker maakt Kate haar entree… als Batwoman.

Batwoman seizoen 1 is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Deze prijsvraag loopt tot en met 13 april en is in samenwerking met Warner Home Video.
© Alles over Series

Lees ook