David Mazouz bevestigt komst van echte Joker in ‘Gotham’

Joker in Gotham

Er zijn al veel tegenstanders van Batman en Gotham City langs gekomen in de serie Gotham, maar de Joker is daar nog niet een van. Maar nu vertelt David Mazouz in de Discussing Film podcast dat we de grote grappenmaker van Gotham binnenkort in de serie kunnen verwachten.

Eerder werd gedacht dat wellicht Jerome de Joker in Gotham zou kunnen zijn. Maar Mazouz was daarin heel duidelijk bij de podcast: “Hij is niet de Joker, dat is alles wat ik zeg. Hij is zeker de inspiratie voor de Joker en de manier waarop de Joker in de show komt is een van de meest briljante dingen die Gotham ooit heeft gedaan.”Het lijkt er dus op dat we in het nieuwe seizoen vuurwerk mogen verwachten als de bekendste tegenstander van Batman eindelijk wordt geïntroduceerd. De serie Gotham speelt zich af jaren voor de verhalen van de films. De serie begint met het politieonderzoek naar de dood van Bruce Wayne’s ouders. Er komen over de loop van de afleveringen steeds meer personages langs, die later zullen veranderen in de tegenstanders van Batman. Zo ontmoeten we een jonge Selina Kyle, die later Catwoman zal worden.De woorden van Mazouz moet je echter niet aannemen voor waarheid. Eerder had hij gezegd dat Harley Quinn in de finale te zien zou zijn, maar die was vervolgens niet te zijn. Toch lijkt de komst van de Joker in Gotham op een gegeven moment wel aannemelijk. Hij is niet voor niets de grootste nemesis van Batman.


© Alles over Series

Lees ook