Drive to Survive seizoen 4 staat op Netflix

Drive to Survive seizoen 4

Het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Drive to Survive seizoen 4 kan je inmiddels bingen op Netflix.De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit en onverwachte podiumplaatsen. Bekijk hierboven de trailer van het spectaculaire nieuwe seizoen.

In het nieuwe seizoen zien we onder meer een aflevering over het Haas F1 team, eentje over nieuwkomer Yuki Tsunoda en komen alle ups en downs rond de titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull aan de orde. Uiteraard zijn er weer veel leuke uitspraken op beeld vastgelegd achter de schermen die weer een extra lading geven aan alle race perikelen van het laatste seizoen.

Je kan nu alle afleveringen van Drive to Survive seizoen 4 op Netflix bingen.

 


© Alles over Series

Lees ook