Nieuw op Videoland – februari 2018

op Videoland

Misdaadliefhebbers opgelet! Ook deze maand kunnen we weer een hoop nieuwe films en series verwachten op Videoland. En als kers op de taart: de eerste 7 seizoenen van NCIS: LA! Verder komen er de komende maand veel dramaseries bij op de streamingdienst van RTL.

UnReal – seizoenen 1 tot en met 3
Vanaf 27 februariEen van die dramaseries die we kunnen verwachten is de realityshow Unreal. In deze serie probeert reality-tv-producent Shiri Appleby een glansrijke show neer te zetten onder druk van haar gewetenloze baas, die gespeeld wordt door Constance Zimmer. In de serie doet Shiri alles om spraakmakende televisie te maken, en dat lukt haar prima. Het eerste en het tweede seizoen van de serie kunnen we de 27ste van de maand verwachten. Daarna komt er iedere week een aflevering van seizoen 3 bij. En voor de fans: seizoen vier is ook al aangekondigd, wel met maar 8 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 10.

Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D. – seizoen 1 tot en met 4
Vanaf 1 februari

Voor de strip- en Marveliefhebbers is het ook feest deze maand. In een keer komt Videoland met bijna alle afleveringen van Agent of S.H.I.E.L.D.. Aan deze agenten de taak om in de wereld van superhelden vrede te bewaren als een spionnenorganisatie. Acteur Clark Gregg die agent Phil Coulson komt hierdoor onder andere in gevecht met de terroristenorganisatie Hydra en de ‘übermensen’ van Inhumans. Dat beloven weer spannende afleveringen te worden!

 

Andere titels die vanaf februari 2018 op Videoland te vinden zijn:

  • The Tunnel – seizoen 3 (vanaf 16 februari)
  • McLeod’s Daugther – seizoen 1 tot en met 3 (vanaf 22 februari)
  • Sniper: Special Ops (vanaf 11 februari)
  • American Beauty (vanaf 18 februari)

Geschreven door: Britt Henneken
Beeld: RTL, Lifetime


© Alles over Series

Lees ook