Deze week op Videoland – 21 tot 28 februari

nieuwe series op Videoland

Zoals in de vooruitblik van februari al werd aangekondigd, kunnen vooral de misdaad- en dramafans gaan smullen bij de nieuwe series op Videoland. Aankomende week worden onder andere de eerste zeven seizoenen van NCIS: LA gereleased op de streamingsdienst van RTL.

McLeod’s Daughters – seizoen 1 tot en met 3
Vanaf 22 februari
De in totaal acht seizoenen tellende McLeod’s Daughters is de meest succesvolle serie uit Australië ooit gemaakt. In deze dramaserie zijn de zussen Claire en Tess vanwege de echtscheiding van hun ouders apart van elkaar opgegroeid. Claire op het platteland bij haar vader en Tess bij haar moeder in de grote stad. Wanneer hun vader plotseling overlijdt besluit Tess bij Claire op de boerderij in te trekken. Het plotseling samenkomen van de zussen zorgt voor ruzies en onwennige situaties, maar ook zeker een boel liefde.NCIS: LA – seizoen 1 tot en met 7
Vanaf 23 februari
De spin-off van de Amerikaanse misdaadserie ‘Naval Criminal Investigative Service‘ laat net als het origineel het werk zien van een rechercheteam van de marine. Het team rechercheurs heeft de taak gekregen om alle misstanden en criminaliteit binnen de marine aan te pakken of te onderzoeken. In deze serie zien we Chris O’Donnell als special agent Grisha Callen, die bekend werd door deze rol waarin hij als Callen een topagent is die goed weet te infiltreren in de onderwereld.

UnReal – seizoenen 1 tot en met 3
Vanaf 27 februari seizoen 1 en 2, daarna iedere week een aflevering van seizoen 3
Een van die dramaseries die we kunnen verwachten is de realityshow Unreal. In deze serie probeert reality-tv-producent Shiri Appleby een glansrijke show neer te zetten onder druk van haar gewetenloze baas, die gespeeld wordt door Constance Zimmer. In de serie doet Shiri alles om spraakmakende televisie te maken, en dat lukt haar prima. Het eerste en het tweede seizoen van de serie kunnen we de 27ste van de maand verwachten. Daarna komt er iedere week een aflevering van seizoen 3 bij. En voor de fans: seizoen vier is ook al aangekondigd, wel met maar 8 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 10.

Geschreven door: Britt Henneken
Bovenste beeld: Neil Jacobs/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc
Overig beeld: Lifetime


© Alles over Series

Lees ook