TV Kijktip: Familie Kruys

Familie Kruys

Vanaf nu kun je iedere zondagavond weer genieten van een heerlijke aflevering vol hilarische familieperikelen rondom de bekende Familie Kruys. De overstap van Linda de Mol naar Talpa zal de pret op RTL 4 zeker niet drukken, de televisiekoningin is nog gewoon te zien in de nieuwe afleveringen van de serie. In dit vijfde seizoen van de Familie Kruys is de familie een familielid rijker, namelijk baby Candida. Bette en Kirk zien de naam van hun ‘nieuwe’ zusje totaal niet zitten en doen er alles aan deze te veranderen…

“In Roemenië wij brengen gewoon bevallingen aan de gang met seks en dat gaat de vader bij het kindje aan het deurtje kloppen, zo van klop klop klop boem boem. Thomas klopt al een tijdje niet meer op mijn deurtje, hij wil alleen maar schrijven, schrijven, schrijven.”Familie Kruys is een dramaserie vol humor op de zondagavond van RTL 4. In deze serie heeft Linda de Mol, ook wel Bette Kruys, het helemaal gemaakt als stylist van de sterren. In haar privéleven loopt alles iets minder lekker. De moeder van Bette is een tijd geleden overleden. Haar vader Thomas (Hans Dagelet) heeft een veel jongere Poolse vrouw Ruxandra (Elise Schaap) , die ook nog een zwanger blijkt. De homoseksuele broer van Bette, Kirk (Rop Verheijen), heeft een burn-out en een ingewikkelde kinderwens. Tot slot heeft ze een relatie met aannemer Johan (Marcel Musters), die het financieel even heel moeilijk heeft en vertrekt.

Deze humoristische dramaserie is een fijne serie om het weekend mee af te sluiten. Iedere week worden er weer nieuwe andere herkenbare situaties geschetst over het familieleven. Ik weet zeker dat iedere familie hier wel eens te maken mee heeft gehad en zich kan vinden in de drama’s rondom de Familie Kruys. Na 40 minuten ben je door middel van een flinke dosis humor weer helemaal op de hoogte. Ik vind deze serie zeker een aanrader. Het is lekker luchtig en je kijkt het makkelijk weg. Wel is de serie soms ietwat voorspelbaar, maar dat maakt het ook wel weer leuk. Kortom een serie die je niet moet missen!

Familie Kruys is iedere zondagavond te zien om 21.30 uur te zien op RTL 4 of op Videoland.

Door: Laura Hesseling
Beeld: RTL

 

 


© Alles over Series

Lees ook