Recap Temptation island Love Or Leave aflevering 2: Connectie met de singles

aflevering van Temptation Island

In de tweede aflevering van Temptation Island zien we dat het afscheid van hun partner vooral bij de vrouwen erg zwaar valt. De mannen hebben daarentegen al snel een connectie met de singles en vooral Gregory heeft het op de eerste avond al erg gezellig met Daisy. Deze aflevering stond voor de rest in het teken van de groepsdate waar de meningen over verdeeld waren.

Op de eerst avond wordt er in de villa van de mannen een feestje gebouwd en vooral Sonny en Gregory hebben het erg gezellig. Gregory en Daisy flirten de hele avond met elkaar en volgens Daisy hield Gregory het niet alleen bij kijken, maar pakte hij ook haar bil vast in zijn kamer waar zij samen waren. Daarbovenop komt dat Gregory ook nog even aan Daisy laat weten dat hij groot geschapen is en ze samen gaan zwemmen. De twee vallen de anderen uit de villa ook op, Gregory zelf vindt het allemaal heel normaal: “Tussen Daisy en ik was het gewoon go with the flow, ik had er echt geen stoute gedachtes bij.”Ondertussen is Sorelis de tegenpool van Gregory wanneer hij zich schuldig voelt omdat hij met een van de dames praat. Hij vertelt haar dat hij weet dat Gulcin het ondertussen heel zwaar heeft aan de andere kant, en dat klopt. In de vrouwen villa ligt zij huilend in bed en wordt ze getroost door Karina. Jaydi vermaakt zich daarentegen wel en kletst gezellig met Ricky. Ze vindt het fijn om met hem te praten omdat hij wat ouder is en ook zijn looks vallen bij haar in de smaak. Ook Denise heeft het naar haar zin met Daryl en ze probeert zich open te stellen en los te gaan, met in het achterhoofd dat Marco hierdoor denkt dat zij de vrouw is met wie hij verder wil.

De volgende ochtend bespreken de mannen de avond na, Sorelis vraagt Gregory nadrukkelijk of Karina hem wel zo kent, waarop het antwoord ja is en hij vervolgt: “Ik wil me echt niet inhouden, dat heb ik ook echt niet gedaan en ik denk dat Karina het wel kan waarderen dat ik mezelf ben”. Daisy denkt daar echter anders over: “Als ik Gregory’s vriendin was geweest en ik zou zien wat er vannacht gebeurd is, zou ik denken ik ga naar huis en laat maar zitten.” Dat dit inderdaad niet in de smaak valt bij Karina blijkt wanneer haar fotolijstje af gaat en daarop een beeld te zien is van Daisy en Gregory samen op zijn kamer. “Waarom zit zij op zijn kamer? En door dit beeld krijg ik het gevoel dat hij mij niet in zijn hoofd heeft”, zegt Karina waarna ze in tranen uitbarst.

aflevering van Temptation Island

‘S middags bezoeken Kaj en Monica de villa’s om te vertellen dat het tijd is voor een groepsdate waarin de mogelijke connecties verder worden onderzocht. Zowel de mannen als de vrouwen hebben hier veel zin in en mogen per persoon twee singles meenemen. De mannen gaan op boottocht en hebben het allemaal erg naar hun zin, Sonny heeft Evie meegenomen en ziet in haar iemand waar hij wel eens verliefd op zou kunnen worden. Hij vertelt haar dat zij qua uiterlijk het meest zijn type is en voegt eraan toe: “Zij staat aan het begin van haar leven dus zou zeker wat aan mijn feedback hebben en ik kan ook kunnen ontplooien, daar zie ik wel wat in.” Dit lijkt alleen wel precies op het gene wat hij bij Jaydi heeft gedaan waardoor ze nu zo afhankelijk van hem is, tot zijn ergernis. Gregory gaf al eerder aan dat hij het meeste in Liyah ziet en een connectie met haar voelt, op de boot is dit duidelijk te zien en de twee hebben het leuk samen. Ze praten over de toekomst en Gregory vertelt haar dat hij Karina haar naam heeft getatoeëerd en dat hij vindt dat zij dat ook moet doen nadat ze is vreemdgegaan. Uit deze uitspraak is zijn onzekerheid over hun relatie wel af te leiden. Tegen het einde van de boottocht aan begint iedereen helemaal los te komen op de muziek, zelfs Sorelis danst gezellig mee.

De vrouwen hebben ook een groepsdate op het water en gaan met de heel groep snorkelen. De meeste vrouwen trekken naar één man toe al vond Gulcin het op het begin een beetje gek om op date te gaan en al helemaal met de twee totaal verschillende mannen die ze heeft uitgekozen. Jaydi daarentegen heeft een duidelijk favoriet en dat is Ricky, hij trekt haar aandacht het meest en zoekt toenadering. Ook Denise kon de belangstelling van Lesley op prijs stellen, zo blijf hij in het water constant bij haar zwemmen. In de loop van de middag trok ook Gulcin uiteindelijk ook naar een iemand toe en dat was Robin: “Hij stelt mij op mijn gemak stelt en hij is erg behulpzaam”, maar toch bleven haar gedachtes de hele tijd bij haar vriend. Ook Karina vertelt dat de groepsdate geen eyeopener was: “De dat heeft niet veel opgeleverd, Mike is meer een luisterend oor en met Sahr heb ik geen connectie dus ik zou ze beide nier meer op date meevragen.” Denise is echter wel te spreken over Lesley: “Tijdens onze date kreeg ik het gevoel dat ik hem wel een kansje kan geven. Ik wil hem wel beter leren kennen, hij is zo attent en zorgzaam.

Eenmaal terug in de villa stelt Denise zich ook voor het eerst echt open en danst en zingt ze samen met Mike. “Het voelt zeker alsof ik los kan gaan. Het voelt ook alsof het lang geleden is dat ik dat deed, dus ik voelde me echt free”, aldus Denise. Haar vriend Marco doet in de andere villa precies hetzelfde, zo trekken hij en Anne tijdens het feesten erg naar elkaar toe en dat merkt hij zelf ook op: “Het kwam als een verassing dat we ineens zo’n klik hadden, dat was wel heftig. Tijdens ons gesprek voelde het echt alsof we bijna in elkaars ziel keken. De kans dat het een bedreiging gaat worden is zeker aanwezig.” Als kijker kan je hem door deze uitspraken al zien aankomen; De connectielamp in Denise haar kamer gaat aan.

Hiermee eindigde de tweede aflevering van Temptation Island. Ik verwacht dat er in de volgende aflevering meer partners, en dan vooral de mannen, een diepere connectie zullen aangaan.

Geschreven door: Tamar Terpstra
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook