Nieuw op Videoland in augustus

nieuw op Videoland

Ben je benieuwd wat er allemaal nieuw op Videoland is verschenen? Bekijk het overzicht hier van de series die in augustus nog worden toegevoegd of sinds deze maand al te zien zijn.

The Rookie
Vanaf: 24 augustus
De serie volgt John Nolan die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles.

Love Island
Vanaf: 31 augustus
Nederlandse en Vlaamse singles gaan op zoek naar ware liefde in een luxe villa op het prachtige Gran Canaria. De kijker bepaalt welke Islanders mogen blijven en wie de villa moeten verlaten.

De volgende series zijn eerder deze maand aan het aanbod toegevoegd:New Amsterdam
De charmante dokter Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika. Hij is vastbesloten de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop te gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen. Bekijk hieronder de trailer.

Ik Weet Er Alles Van VIPS
In deze dagelijkse RTL-quiz, gepresenteerd door Ruben Nicolai, beantwoorden kandidaten vragen over hun eigen hobby. Het succes van de show resulteerde in een speciale versie met bekende Nederlanders, die nu op Videoland te zien is.

Voor Hetzelfde Geld
Presentatrice Natasja Froger en makelaar Debbie Mels helpen mensen in hun zoektocht naar een huis buiten de stad. Want op het platteland krijg je bijvoorbeeld meer vierkante meters voor je budget.

Station 19
De spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy volgt de brandweermannen en vrouwen van Station 19. Zij zetten elke dag hun leven op het spel zetten om mensen te redden. En ze hebben zelf ook te maken met de nodige drama in hun eigen levens. Bekijk hieronder de trailer.

Baywatch
Je kunt nu alle zeven seizoenen van de iconische serie Baywatch kijken, met onder meer Pamela Anderson en David Hasselhoff.

Het Huis Anubis
Het Huis Anubis is een internaat waar acht leerlingen wonen. Om de nieuwe leerling, Nienke, bang te maken, bedenkt Patricia een ontgroening.


© Alles over Series

Lees ook