Recap: Love Island NL week 4

week 4 van Love Island

De villa wordt alweer een maand bewoond door een stel knappe Islanders. En week 4 van Love Island stond absoluut in het teken van de romantiek. Er kwamen bloemen, gedichten en zelfs zelfgemaakte rozen voorbij. Lees gauw verder wat je in de vierde week hebt gemist in Love Island!

Mac en Cheyenne lijken elkaar helemaal te hebben gevonden. En er wordt dan ook stiekem gezoend in bed. Eindelijk! Daniël is echter iets minder gelukkig in de liefde. Natascha lijkt minder in hem te zijn geïnteresseerd dan andersom.

Allemaal niet zo interessant, dus daarom maar goed dat we snel naar het grote glitterfeest gaan. Mac en Luca luiden het feest in met de superslechte yell “glitter, glitter, let the party be glamour”. Dat rijmt niet eens? Maar goed, iedereen ziet er beeldschoon uit en we krijgen een paar gezellige, geforceerde danspasjes te zien rondom het kampvuur. In slow motion, natuurlijk. Gabriëlla windt Luca tijdens het feest helemaal om haar vinger en Luca weet niet waar ‘ie het zoeken moet. Victoria gelooft echter helemaal niks van Gabriëlla’s verliefdheid, want Victoria is zelf na twee weken nog niet eens verliefd op Ziggy. Altijd goed om jezelf met anderen te vergelijken!De volgende de dag is iedereen weer fris en fruitig en mogen drie dames de nieuwe Islander Nick ontmoeten in de HideAway. Normaalgesproken is deze zwoele plek alleen bedoeld voor dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Alleen dit keer is het slechts een nette date met chocola en champagne. Lisa, Alicia en Laura krijgen de kans om Nick te leren kennen. Laura besluit samen met Nick de nacht door te brengen. Dit blijft overigens ook weer een nette avond. Nee, echt. Dit was niet sarcastisch. De camera’s konden gewoon aan blijven.

De volgende dag krijgt Nick het meteen te verduren. Er komt die avond namelijk meteen een herkoppeling. Maar eerst worden we overdag lekker ordinair vermaakt met een billencontest om vervolgens als toetje een spel te zien waarbij seksstandjes uitgebeeld moeten worden. Heerlijk educatief, dat Love Island.

Tijdens de herkoppeling kiest new boy Nick na lang wikken en wegen tóch voor Alicia in plaats van Laura. En Daniël kiest ondanks de afwijzing opnieuw voor Natascha. De nieuwe koppels zijn een feit:

Nick – Alicia
Mac – Cheyenne
Ziggy – Victoria
Luca – Gabriëlla
Jaap – Sha
Jaimey – Lisa
Daniël – Natascha

De dag erna is er opnieuw een spel waar de Islanders tegen elkaar uitgespeeld worden: de pizza challenge. Tja, eigenlijk geen woorden voor. Vooral zonde van de pizza. Overigens lopen Luca en Gabriëlla echt keihard van stapel. Zo heeft Luca na de herkoppeling nóg een speech voor Gabriëlla voorbereid én een bos bloemen geregeld. Pfff, is dit hoe verliefde mensen zich gedragen? Doe mij dan maar een hond. Gelukkig voor hen, mogen ze samen hun liefde bestempelen in de Hide Away die avond. Er wordt “gevoeld en gefriemeld” in Gabriëlla’s woorden.

Als de dames de ochtend erna samenkomen om te horen hoe Gabriëlla het heeft gehad in de Hide Away, heeft Victoria het over de “Italiaanse worst” van Luca. Eerder deze week sprak Victoria al over een “gehaktstaaf”. Het is de vraag of Ziggy er blij mee is dat ze de inhoud van z’n broek vergelijkt met vleeswaar.

We zien later opnieuw een paar romantische acties van de heren. Mac schrijft een lieve brief voor Cheyenne en Jaimey probeert Natascha te paaien met een paar zelfgemaakte rozen van servet. Natascha is ijskoud. Ze wil Daniël niet, maar de acties van Jaimey laten haar ook koud.

En dan hebben het powerkoppel Luca en Gabriëlla plotseling ruzie. Om iets super onbenulligs. Het lijkt alsof we een compleet huwelijk tussen die twee in één week hebben meegemaakt. Ja, ze zijn echt gemaakt voor elkaar.

Geschreven door: Nina
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook