Videoland Kijktip: Judas

Judas op Videoland

Heb je het bloedstollende familiedrama ‘Judas’ van Astrid Holleeder al gelezen? Dat hoeft ook niet meer want je kunt ook de gelijknamige televisieserie online kijken. Het is een verhaal dat je bij de keel grijpt, kijk nu alle afleveringen Judas op Videoland.

Al vanaf jonge leeftijd merkte Astrid dat ze anders is dan haar zusje Sonja en haar broer Gerard en Willem. Haar gewelddadige vader maakte het leven van haar, haar moeder en haar broers en zus niet makkelijk. Ook in de serie zien we diverse flashbacks naar de moeilijke jeugd van Astrid waarin alle kinderen het zwaar hadden met hun alcoholistische vader. Terwijl Astrid opgroeide en een gerespecteerd advocaat werd stond haar broer Willem aan de verkeerde kant van de wet en werd een van de beruchtste criminelen van het land. De daden van Willem wierpen een grote schaduw op het leven van Astrid en Sonja, ze leven in een wereld vol verraad en angst. Wanneer Wim vrijkomt besluiten Astrid en Sonja dat het genoeg is geweest. Ze schakelen de hulp van Peter R. De Vries in en verzamelen in het geheim bewijs tegen Willem om hem aan te geven bij justitie. Sinds hun rol als sleutelpersonage in de rechtszaak tegen Willem is Astrid haar leven niet meer zeker.Rifka van Lodeizen kruipt voor de serie in de rol van Astrid en we zien Gijs Naber als Willem. Eerder was Naber te zien in de Heineken Ontvoering, toen had hij de rol van Cor van Hout. De rest van de cast bestaat onder andere uit Marit van Bohemen, Carry Tefsen, Bianca Krijgsman en Bas Keijzer.

Je kunt ook iedere week op RTL4 een aflevering kijken, maar je kunt ook alle afleveringen ‘Judas’ op Videoland kijken. De serie bestaat uit zes afleveringen, plan jij ook een middag bingen in?

Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook